Obavijesti

Viral

Komentari 19

Poklanjamo vam skijanje za dvije osobe u Francuskoj!

Poklanjamo vam skijanje za dvije osobe u Francuskoj!
13

Uklljučite se u veliki nagradni natječaj portala 24sata.hr i Collegiuma i osvojite nezaboravnu skijašku avanturu za dvije osobe u Francuskoj na KnockOut Snow Festivalu!

VIDEO

Bliži nam se zima i sezona skijanja, a kako bismo vam priuštili najzabavniju zimsku avanturu, vodimo vas u prekrasan francuski ski centar Les Orres na KnockOut Snow Festival!

Ako vam skijanje u francuskim Alpama uz lude partije s grupama Hladno pivo, Vatra i S.A.R.S. te legendarnim Edom Maajkom zvuči primamljivo, uključite se u naš novi veliki nagradni natječaj i osvojite:

- 7 noćenja za dvije osobe od 3. siječnja do 10. siječnja
- prijevoz autobusom do Les Orres i natrag do Zagreba za dvije osobe
- 6-dnevni ski pass za dvije osobe
- vrijednost nagrade iznosi 4.980 kn

Luda zabava i jedinstveno iskustvo su zagarantirani!

Kako do nagrade?

Sve što trebate napraviti je uključiti se u nagradni natječaj do 10. studenoga u 12 sati i to popunjavanjem obrasca na vrhu ovog članka svojim podacima i odgovorom na nagradno pitanje. Nakon toga ćemo odabrati dobitnika prema najzanimljivijem odgovoru, a njegovo ili njezino ime potražite u podrubrici nagradne igre 11. studenoga tijekom dana.

Znate li što vas sve čeka na KnockOut festivalu?

KnockOut Snow Festival najavljuje najbolji glazbeni i sportski te snježni provod u novoj 2015. godini. Prekrasan francuski ski centar Les Orres, koji se nalazi na visini od 2750 m i uz najveće umjetno jezero u Europi, dom je skijaškom okupljanju mladih iz Hrvatske i regije.

Četvrto izdanje velikog skijaškog spektakla očekuje nas od 03. do 10. siječnja 2015., a mladi iz cijele regije ove će godine uživati u brojnim novitetima koje pruža nova lokacija KnockOut Snow Festivala.  Osim 100 kilometara skijaških staza  za sve zaljubljenike u snježne avanture, od početnika do profesionalaca, tu je rekreativna bob staza Orrian Express, koja se prostire na više od 1.5 km dužine te ima visinsku razliku od čak 710 metara; uz tri oštre spirale,  predstavlja jedinstvenu turističku atrakciju u  francuskim skijalištima u Hautes Alpama. Ljubitelji ekstremnog oblika skijanja oduševit će se izvrsnom boardcross stazom i snowparkom, a tu su i brojni drugi noviteti poput paraglidinga, vožnje snowmobilima, biatlon, dog sledding, klizanje te brojna druga iznenađenja.

Uživanje u snježnim radostima, uz dnevne Apres ski partije, nudi i večernje koncerte koji garantiraju nezaboravan provod. U snježnim festivalskim noćima nastupaju zagrebačka rock grupa Hladno pivo, grupa Vatra, S.A.R.S. te legendarni Edo Maajka.

Posebna KnockOut cijena koja uključuje prijevoz, smještaj i skijašku kartu iznosi samo 2499 kn po osobi stoga požurite i osigurajte svoje mjesto za nezaboravan provod u snježnim Alpama!

Osim classic termina, KnockOut ekipa je zbog velikog interesa i u novogodišnjem terminu odlučila unaprijediti ponudu animacije u jednako dobar i zabavan festivalski program kao što će to biti i u standardnom terminu KnockOut Snow Festivala. U novogodišnjem terminu koji nas očekuje od 27.12.2014. do 3.1.2015.  mlade će zabavljati grupa Vatra, Edo Maajka, Mike Vale I Luca Montecchi a tu su i raznovrsne zabave u Party Areni, u pubovima, na stazi, te nezaboravni doček Nove 2015. godine. Po cijeni od samo 2.890 kn uživajte u najboljem novogodišnjem snježnom provodu!

U slučaju da ne osvojite nagradu, aranžmane možete kupiti na www.knockoutsnowfestival.eu

Važno!

S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom tijekom trajanja nagradnog natječaja, a prijavom prihvaćate pravila nagradnog natječaja. Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe i web servise bit će isključeni iz izvlačenja.

Sretno svima!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'
OVO MNOGI RADE...

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'

Stala gospođa na prvu pumpu, i nitko sad ne može od nje proći, požalio se Zagrepčanin na TikToku...

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira
VIRALNO PITANJE

Žene pitali 'bi li radije zaglavile u šumi s medvjedom ili nekim muškarcem?' Odgovor šokira

Žene su objasnile na društvenim mrežama zašto misle da je medvjed bolja opcija
U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'
PORUKA SA SREDNJAKA

U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'

Kad stražnjeg prozora vidi se izložena Dinamova zastava, nepoznati čovjek odlučio mu je napisati kako nije trebao to raditi jer mu nitko neće uništiti automobil zbog tablica