Obavijesti

Viral

Komentari 1

Pravila nagradne igre “Osvoji Vilu u Istri”

Nagradna igra “Osvoji Vilu u Istri” održava se od 09. do 29. svibnja 2011. u novinama 24sata, a za sudjelovanje je potrebno sakupiti i poslati 21 kupon.

VIDEO

Na temelju članka 69. stavka 10. Zakona o igrama nasreću (Narodne novine 87/09) 24sata d.o.o. iz Zagreba,Oreškovićeva 3d donosi slijedeća:

PRAVILA NAGRADNE IGRE
“Osvoji Vilu u Istri”

Članak 1.
Priređivač nagradne igre pod nazivom “OsvojiVilu u Istri” je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva3d, OIB: 78093047651.
Nagradna igra priređuje se u cilju promidžbednevnog lista “24sata”, te unapređenja prodaje navedenog dnevnog lista.

Članak 2.
Nagradna igra održava se u razdoblju od 9.svibnja do 29. svibnja 2011. godine.

Članak 3.
Početak nagradne igre “Osvoji Vilu u Istri”je ponedjeljak 9. svibanj 2011. kada će biti objavljen prvi nagradni kupon.

Članak 4.
Ukupni fond nagrade u nagradnoj igri “Osvoji Vilu u Istri” iznosi 983.454,00 kn s PDV-om, a čini ga glavna nagrada:
Zemljište u Istri koje uključuje kuću s bazenom, Marčani bb, ukupne korisne površine480,78 m2 i sporedne nagrade:- 5 x 5.000,00 kn bonova u adriatica.net Grupi.
Nagrade nisu zamjenjive za novac.
Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednostinagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog crvenog križa.

Članak 5.
Od 9. svibnja (ponedjeljak) do 29. svibnja2011. (nedjelja) svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji sakupljati i lijepiti na karticu kojaće biti insertirana u dnevnoj novini 24sata:9. svibnja, 10. svibnja i 11. svibnja. U petak,27. svibnja, subotu 28. svibnja i u nedjelju 29. svibnja 2011. godine, bit će objavljen i po jedan joker kupon, ukupno 3, koji mogu zamijenititri propuštena kupona. U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji– kupci 24sata - koji tijekom trajanja nagradne igre sakupe ukupno 21 nagradni kupon (ili18 nagradnih kupona i 3 joker kupona, 19nagradnih kupona i 2 joker kupona, 20 nagradnih kupona i 1 joker kupon). Sakupljene kupone čitatelji trebaju poslati sa svojim podacima: ime, prezime, adresa i broj telefona, snaznakom “Osvoji Vilu u Istri” na adresu P.P.195, 10001 Zagreb. U bubanj za izvlačenje nagrada ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gorenavedenu adresu do utorka, 7. lipnja 2011. do09:00 sati ujutro.

Članak 6.
Nagrade će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije “24sata”, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije imenovane od Uprave 24sata d.o.o. i prisustvo javnog bilježnikai to 7. lipnja 2011. godine nakon 10:00sati ujutro.

Članak 7.
Tročlana komisija i javni bilježnik nadziru izvlačenje nagrada, naznačenih u članku 4. ovih Pravila, te o tijeku javnog izvlačenja vode Zapisnik. Svi nagradni kuponi podložni su provjeri.

Članak 8.
Dobitnik nagradne igre “Osvoji Vilu u Istri” bitće objavljen u dnevnom listu “24sata” u roku unutar 7 dana, računajući od dana javnog izvlačenja nagrada u nagradnoj igri.Sudionici u nagradnoj igri – dobitnici - prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre. Sudionici unagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje,uporabu i objavu svojih osobnih podataka(ime, prezime, adresa i broj telefona). Navedene podatke upotrijebiti ćemo za direktni marketing. Ispunjenjem kupona pošiljatelj daje privolu da njegove osobne podatke 24sata smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom dostave daljnjih promidžbenih materijala 24sata i poslovnihpartnera 24sata. Podaci će se čuvati dok sam potpisnik ne zatraži brisanje iz zbirke.

Članak 9.
Priređivač nagradne igre osigurava objavljenu nagradu u nagradnom fondu i jamči dobitnikunjihovu isporuku.

Članak 10.
Ako je dobitnik nagrade iz ove nagradne igremaloljetan na dan izvlačenja dobitnika, nagradaglasi na ime roditelja ili zakonskog skrbnika,te ju on i preuzima u ime dobitnika.

Članak 11.
Trenutkom preuzimanja nagrade, odnosnopotpisom sporazuma (ugovora) o preuzimanjunagrade, prestaju sve daljnje obvezepriređivača nagradne igre prema dobitniku. Porez na promet nekretnina snosit će priređivaču ime i za račun dobitnika nagradne igre, a na temelju Rješenja o razrezu porezapo Poreznoj upravi. Troškove u vezi sa zemljišno-knjižnim prijenosom s priređivača nadobitnika nagradne igre snosi dobitnik nagradneigre. Predmetna nekretnina izrađenaje po sistemu “ključ u ruke”, te će ista bitipredana dobitniku nagradne igre u roku kojije definiran u članku 15.

Članak 12.
U slučaju da se u nagradnu igru uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnoj igri sudjelovalo sudionika, nepodijeljene ili nepodignute nagrade bit će prodane na javnom natječaju, a sredstva ostvarena prodajom uplaćena u korist državnog proračuna.

Članak 13.
Nagradna igra može se prekinuti samo u slučaju da nastupe okolnosti za koje priređivačnije odgovoran, odnosno koje nije mogaospriječiti, otkloniti ili izbjeći. Sudionici će oprekidu nagradne igre biti obaviješteni putemdnevnog tiska.

Članak 14.
Priređivač će u pisanom obliku obavijestiti dobitnikao dobivenoj nagradi u roku osam danaod dana izvlačenja dobitnika nagrada. Preuzimanje nagrada.

Članak 15.
Nagradu će dobitnik preuzeti u roku od 60dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenojnagradi. Ako dobitnik nagradu ne podigneu roku iz prethodnog stavka ovoga članka,priređivač će ga ponovno u roku od osamdana od isteka roka iz stavka 1. ovoga člankaobavijestiti o dobitku, te odrediti naknadni rokza podizanje nagrada, koji ne može biti kraćiod osam dana, a niti duži od 15 dana od danaprimitka obavijesti.Ako dobitnik ni u naknadnom roku iz stavka 2. ovoga članka ne podigne nagradu, gubipravo na nagradu, a priređivač je dužan popisnepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvufinancija.

Članak 16.
Priređivač će u roku od osam dana nakonisteka roka za podizanje nagrada dostavitiMinistarstvu financija podatke o dobitniku nagrade,naziv i vrijednost nagrade, te dokaz opreuzimanju nagrade.

Članak 17.
U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenicipriređivača sa svojom užom obitelji.

Članak 18.
Sudionik koji sudjeluje u nagradnoj igri prihvaćaprava i obaveze iz ovih Pravila. Pravila počinju vrijediti nakon što Ministarstvo financija na njih dodijeli suglasnost inakon što uz navođenje klase, urudžbenogbroja i datuma suglasnosti budu objavljena udnevnom tisku.

Članak 19.
U slučaju spora između priređivača i sudionikaove nagradne igre nadležan je Općinski sudu Zagrebu.

KLASA: UP/I- 460-02/11-01/314
URBROJ: 513-07-21-07/11-2
Zagreb, 05. svibnja 2011.
Radovan Klaić
Član Uprave

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'
OVO MNOGI RADE...

VIDEO Zagrepčanina razbjesnila žena na benzinskoj pumpi: 'S gospođom nema rasprave'

Stala gospođa na prvu pumpu, i nitko sad ne može od nje proći, požalio se Zagrepčanin na TikToku...

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...
STRAŠNO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...

ZAGREB Ono kad gledaš auto ispred sebe, a ne semafor, komentar je na snimku koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Čovjeku je bilo crveno na skretanju za Arena Park. Ispred njega je bio auto koji je skretao desno na dopunsku strelicu...
Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'
POGLEDAJTE FOTKE

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'

'Ovima treba tjedna doza terapije. Pod hitno', jedan je od komentara. Drugi se građanin nadovezao da njima ne može pomoći ni viša sila. Uostalom, uvjerite se i sami...