Obavijesti

Viral

Komentari 37

Predizborni spotovi: Najbolje od hrvatskog političkog 'treša'

Stipe Petrina u svojem je najnovijem predizbornom spotu odlučio zapjevati, pa smo odlučili iz 'naftalina' izvaditi još neke bizarne spotove kojima naša politička scena nikada nije oskudijevala...

VIDEO

1. Stipe Petrina - Ako nećete da Vas privare

Jedan od najosebujnijih spotova u aktualnoj predizbornoj kampanji objavio je još osebujniji Stipe Petrina za svoju koaliciju 'Nema predaje'. Čovjek je, čini se, cijelu pjesmu sam otpjevao i pritom biračima poručio da su sve ostale stranke 'isto sr*nje, drugo pakovanje'. Iako spot svakako ima elemente trasha, Petrini se treba priznati originalnost i dobar smisao za humor. 

2. Mata će 'ovaj put za HSP'

Godine 2011. HSP je svoj spot odlučio snimiti na stočnoj farmi na kojoj je jedan stočar drugog uspio u nekoliko sekundi uvjeriti da glasa za HSP. 

3. Ivo Josipović

Ivo Josipović je uoči prošlih parlamentarnih izbora snimio jedan od najčudnijih spotova u hrvatskoj povijesti. Pohvalio se da je spot bio vrlo jeftin, a to se i vidjelo. U originalnom ga je izdanju danas nemoguće pronaći pa ćete se morati zadovoljiti s jednom od brojnih parodija koje je inspirirao. 

4. Račan i Budiša nazdravljaju čajem

Ivica Račan i Dražen Budiša 2000. su se godine biračima predstavili pripremajući drva za zimu i nazdravljajući čajem ispred kamina. 

5. Milan Bandić radi više i od Japanaca

Prije oko dva tjedna Milan Bandić je objavio prvi u seriji predizbornih spotova u kojem svojim biračima poručuje da radi više od Japanca koji ne radi doslovno ništa osim 'pucanja' selfija po gradu. S obzirom da prema anketama ne prelazi ni izborni prag, spot mu očito baš i nije pomogao. 

6. HDZ zna

Jedan od najbizarnijih i prilično jezivih predizbornih spotova HDZ je objavio davne 1992. godine kada su svoje političke protivnike popt Račana i Budiše prikazali kao neodlučne i loše momke koji nisu sigurni žele li Hrvatsku državu ili ne. 

Pokretanje videa...

00:14
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.