Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Pročitajte pravila nagradnog natječaja Digitalna križaljka 2

Rješavaj križaljke i skupljaj slova jer najbrže skupljeni kod nagrađujemo vrhunskim Samsung TV-om!

0 komentara

ORGANIZATOR
Natječaj "Digitalna križaljka 2" raspisuje 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb (dalje: Organizatori) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja.

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj raspisuje se u svrhu promocije 24sata d.o.o kao Organizatora. Nagradni natječaj traje od 4.9.2017. do 8.9.2017. godine. U nagradnom natječaju od natjecatelja se traži da kroz 5 dana rješavaju križaljke na 24sata.hr i skupljaju slova iz prvog polja u gornjem lijevom kutu. 5 slova čini kod od 5 znamenki, a svaka znamenka se upisuje pojedinačno svaki dan sa svojim podacima. Uz to, u print izdanjima 24sata nalazi se posebni kod kojeg trebaju upisati uz točna rješenja i svoje podatke.

Nakon 5 dana Organizator bira 1 osobu koja je najbrže upisala točan kod te još 10 osoba koje su najbrže upisale točan kod uz posebni kod.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

Fond nagrada uključuje:

  • 1x Samsung TV
  • 10x enigmatski paket

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske koji primaju glasilo portala 24sata.hr, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 4.9. do 8.9.2017 rješavaju križaljke, skupljaju znamenke i upisuju ih sa svojim podacima i posebnim kodovima.

Slanjem odgovora na nagradni zadatak i osobnih podataka: ime, prezime, adresa, e-mail, broj telefona prihvaćaju se Pravila natječaja, te sudionici pristaju da njihova imena i podaci budu javno objavljeni.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Na kraju svakog ciklusa slijedi odabir najbržeg odgovora na nagradni zadatak a to je točan kod te još 10 najbržih odgovora s točnim kodom i upisanim posebnim kodom. Dobitnici će biti nagrađen prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 7 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 3 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

Tema: Igra bez granica!

Možda vas zanima i ovo:
Message