Obavijesti

Viral

Komentari 4

'Prodajem auto, žena ga nije usisala bar 2 godine. Strah me'

'Prodajem auto, žena ga nije usisala bar 2 godine. Strah me'
1

Koliko je dobar oglas bitan u vremenu društvenih mreža uvjerili smo se već mnogo puta, jer su iskočili iz oglasnika i preplavili medije društvene mreže. Evo nekoliko nezaboravnih

VIDEO

Da su prezentacijske i prodajne vještine u suvremenom svijetu vjerojatno važnije nego ikad svjesni su mnogi, pogotovo jer duhovit, zanimljiv oglas vrlo lako može postati hit na društvenim mrežama.

Što veća vidljivost, veća je mogućnost da ćete brže prodati nekretninu, auto, Žutu kesu s logom Kerum (da, i toga je bilo), odnosno bilo što čega ste se odlučili riješiti. 

Felge i volan uračunati u cijenu

Da je važna prezentacija svjestan je vlasnik VW Golfa I koji je na Njuškalu oglasio svojeg limenog ljubimca, efektno fotografiranog s otvorenim vratima s pogledom na more. U samom oglasu, vlasnik je osim osnovnih informacija istaknuo da uz auto idu i felge i volan. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Novi hobi - lov na zlato

Svima kojima je dosadio ribolov, a slobodno vrijeme vole provoditi uz rijeku, na Njuškalu mogu kupiiti kompletan pribor za ispiranje zlata i svoju novu zanimaciju, uz dosta sreće pretvoriti u unosan hobi.

Mijenja Dinamo za Hajduk

Sportski transferi su uobičajena stvar, ali nešto rjeđe se čuje za transfere navijača. U jednom do neobičnijih oglasa našli smo vlasnika zastavice Dinama iz 1987. godine, koju prodaje za 59 kuna, ali pristaje i na zamjenu za neke Hajdukove navijačke rekvizite

Nije vidio snijega, a ima i pojas

U drugom oglasu, vlasnik svjestan da se u posljednje vrijeme rabljeni automobili masovno uvoze iz EU, pa ističe da je svoju Vectru kupio u Hrvatskoj. VDobro je znati da auto nikad nije bio vožen po snijegu, a u podacima za sigurnost između ostalog piše i da automobil ima sigurnosne pojaseve podesive po visini i naprijed i straga. 

Staro za novo

Staro vrlo lako može postati novo - tako barem misli snalažljivi prodavač potezača, koji prodaje potezač za paljenje svjetla nekome kome fali potezač za - vodokotlić. 

Mali 20, veliki 200

Da je veličina (ponekad) važna misli i vlasnik ili vlasnica kalkulatora, pa tako mali 'digitron' možete kupiti za 20 kuna, a veći će vas stajati malo više - čak 200 kuna. 

Medvjedić i njegova lula

Oglas koji je svakako privlači pažnju fotografijom je i lula. Nije jasno jel s rabljenom lulom kupac dobiva i medvjedića. 

Porculan ili keramika?

Možda vam zatreba Pepeljara - NIKAD PRAZNA, porculan ili keramika. Vlasnik napominje da je stanje pepeljare kao na slikama te da je na jednom ćošku pepeljara okrhnuta. Možete je i dobiti u zamjenu za medalju. 

Uzmi firmu, plaćam kavu i kolače

Osim pepeljara, na Njušalu možete kupiti i firmu. Vlasnica kaže da je firma čista i bez ikakvih dugova, ali odustaje pd poduzetništva jer želi postati slobodna umjetnica. Kupca koji dođe u Rijeku počastit će kavom i kolačima. 

Telefononija na drugačiji način

Ako su vam obični telefoni dosadili, možda će nekome telefoniranje biti zabavnije s telefonom u obliku usta i mnogo šljokica. Požurite da vas Mick Jagger ne pretekne. 

Zastava - potpuno nova

Nikad ne znate, možda će vam nekad zatrebati zastava Sjeverne Koreje. Ima utor za štap, a Km Jong-unu zasigurno bi bilo drago da je i vi imate kod kuće. 

Čuvar muškog ponosa

Zima još nije prošla, pa ne znamo kad nas može zahvatiti novi val hladnoće. Ne kažu bezveze da cipela glavu čuva, zato treba biti spreman. Pritom još možete biti Superman, Minion ili Slon, već prema vlastitoj procjeni.

Zanimljivih ili smiješnih oglasa koji vas gotovo navedu da kupite nešto što uopće niste htjeli, samo da upoznate vlasnika odnosno autora oglasa bilo je i ranije, a među njima je sasvim sigurno i već spomenuti oglas iz 2017. godine u kojem vlasnik prodaje Žutu kesu, odnosno nekorištenu PVC vrećicu iz Keruma za 500 kuna. 

Je li Žuta kesa prodana i po kojoj cijeni, nismo uspjeli doznati do objave teksta.

Alfa - Kinder jaje (CD Vuce ne ide s autom)

Potpuni hit bio je i Alfa Romeo 147, čiji je vlasnik emotivnim oglasom za svoju Alficu, koju od milja zove Kinder jaje osvojio i portale i društvene mreže. Njegov je oglas na Njuškalu samo u prva tri dana prikazan gotovo 90.000 puta, a na Facebooku je prikupio na tisuće dijeljenja, lajkova i komentara. 

- Na prodaju je moja Alfa 147 ili kako ju od milja zovem Kinder jaje. Što reći o njoj? Prevezla je hrpu lijepih i manje lijepih cura, s njom sam našao današnju ženu. Vozila je kištru, frižider, stolariju, a najviše sam volio u nju staviti svinjske polovice, gajbu pive i doma s kumom mesariti i otići sav zmazan u trgovinu po još jednu gajbu pive. Naravno, ulja troši podosta, ali ne može ona potrošiti koliko ja mogu naliti - pisalo je u oglasu iz 2014. godine. 

U nastavku, vlasnik upozorava da je u Alfici pio, pušio a ponekad i povraćao nakon fiša kod kolege s posla i preporučuje potencijalnom novom vlasniku da je ne vozi po Sisačko moslavačkoj županiji jer će ga policija stalno zaustavljati.

Isto tako, u svojoj ispovijesti kaže da auto nikad nije opran jer nije ni garažiran pa nema smisla jer će za dva tjedna opet biti prljav.  'Bolje popijte pivo za te novce i uplatite listić na talijansku drugu ligu' - savjetuje vlasnik. 

Ako ste zainteresirani kupac, javite se. Samo imajte na umu da Vucin CD ne ide s autom

1 x Krvava ruka

Od neobičnijih stvari na prodaju pronašli smo i krvavu ruku. Kupite ga sada i uživajte u strahu - poručuje vlasnik. Kaže i da je to idealan ukras za stvaranje strašne atmosfere na zabavama, u noći vještica i za trikove. Naglašava i to da paket uključuje: 1 x krvava ruka. 

Admiral ili kapetan bojnog broda?

Želite odlikovanje? Nema problema. Na Njuškalu smo pronašli epolete mornaričkih časnika, vaše je samo da odaberete čin. 

Tri dana do otpada

Pažnju svojim oglasom privukao je i bivši vlasnik Peugeota 504 iz 1978. godine za koji je tražio 5.000 kuna i to pod hitno. Inače, (na užas ljubitelja oldtimera) auto ide na otpad za tri dana - poručio je.

Dodatna oprema - Hello Kitty naljepnice

Nezaboravan oglas bio je i onaj za Lupo VW objavljen na Njuškalu kojeg je u par dana pogledalo više od 300.000 ljudi. iako je izvorni oglas objavljen na Njuškalu u međuvremenu izbrisan, internet pamti pa tekst možemo prenijeti u cijelosti

'Prije par godina auto je kupljen od kolege koji je tvrdio da je auto lošiji limarijski ali da je motor odličan. Meni je to super odgovaralo jer mi je trebalo nešto za ženu koja je tek položila da se malo nauči voziti. E pa zaj***o me, motor se raspao za par dana, onaj šugavi 1.0 sa 50ks, šta se čuje ko mikser iz lidla. Kupio sam od drugog kolege koji me hvala Bogu, nije zaj***o, motor 1.3 Mpi sa 68ks. Trenutno motor ima oko 140tkm a auto oko 192tkm. Jedina kvaka je da ne radi lampica od ulja pa nije loše tu i tamo baciti oko na ulje. Ja sam vodio o tome računa jer žena ne zna gdje se otvara hauba. 

Sada je naučila voziti i vrijeme je za nešto novije i lupo mora ići. Limarijski je u banani, jadan i nikakav, nisam ni ja bolje prošao sa svojom ženom. Malo je izćvokan, malo se ljušti lak, malo je hrđav ali drži se još na okupu, ali to je to za te novce. Prozor od suvozača malo šteka kad se otvara/zatvara pa treba izbjegavati. Bila je crkla brava od vozača pa se nije mogao zaključati, prebacio sam bravu od suvozačeve strane pa sada radi ali se suvozačeva mogu zaključati/otključati samo iznutra, uz mali trik koji ću pokazati krajnjem kupcu. Nisam to trebao ni raditi, koja budala će u to provaliti. Malo šteka kvaka bunkera ali radi uz isto jedan mali trik, sve je u zglobu. 

Promjenio sam hidrauliku od bunkera jer su padala vrata bunkera kad su otvorena, ali ovi su ful jaki jer su sa nekog većeg auta pa nemojte da djeca otvaraju bunker jer ih može katapultirati kod susjeda. Kupio sam novu policu bunkera i novi tepih bunkera, ne znam šta mi je bilo, platio sam pun k....  Primjetio sam da je vozačev sic nekako čudan, kao da ga je neki debeljuca izvitoperio, žena nije jer je mršava, valjda nema nekog jebača. Od dodatne opreme ima hello kity naljepice :) 

Auto je mehanički u redu, nove su pakne i ulje u kočnicama, gume su zimske još uvijek dobre.  Neki dan je moj auto bio na servisu i morao sam sa hello kittyem od Rijeke do Monfalconea, ide dosta dobro, kad zatreba ljepo potegne, može se i prestizati, ništa ne trese, nešto zna lupiti naprijed na ovjesu ali se ne čuje kad pojačam radio. U biti autić je brz kad ga se stisne jer je ostavljen kraći mjenjač od 1.0 pa fino ubrza ali ima malu krajnju brzinu, oko 150km/h, a i sportski filter zraka iliti gljiva se lijepo čuje. Malo pušta ulje na poklopcu ventila, ništa strašno ali je zaprljalo motor, mogu ga oprati pa reći da je savršen ali ne želim biti šupak kao kolega s početka priče.

Farovi su malo požutjeli, nije ni čudo jadni, šta su sve vidjeli sa mojom ženom i koliko im je puta život prošao pred očima. Ako ga želite pogledati najavite se dan dva prije jer ga žena nije usisala bar dvije godine iznutra, pa da ga dam u praonicu jer me sram i strah da nekog nešto ne ugrize. Registriran je do sredine šestog mj. Za pitanja imate mob, mail. Nisam za zamjene, možemo i na kreditne kartice, pa da zapeglamo protuvrijednost u lesnini ili pevecu jer opremamo neki stan...'

 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...
Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025.  želim da ih bude 600...'
'NE OSUĐUJTE ME'

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025. želim da ih bude 600...'

On je odan, nježan, ne osuđuje, smiješan je, ima slične interese kao i ja, samouvjeren je, ali nikako bahat, opisuje Australka svojeg idealnog muškaraca...