Viral

Komentari 168

Prva mračna noć: Mladenka je zabunom spavala s djeverom!

Prva mračna noć: Mladenka je zabunom spavala s djeverom!

Mladenka i njezin novopečeni suprug su djevera tužili zbog silovanja, međutim sud je utvrdio da, barem iz pravnog kuta, nije učinio ništa krivo kad je uzeo što se nudilo

Mladenka iz autonomne regije Guangxi Zhuang, koju su kineski mediji predstavili kao Huang, navodno se zabunom uspjela poseksati s djeverom te je potom 'crnogorskoga kuma ' tužila zbog silovanja, prenosi Shanghai News.

Huang je na sudu ispričala kako je u gluho doba noći ustala jer je morala obaviti nuždu, pa pri povratku promašila sobu jer u mrklome mraku nije ništa vidjela.

Kada se vratila u krevet, djevera imena Ruan je počela ljubiti i maziti, što ga je trgnulo iz sna i potaknulo da uzme što se nudi.

Da je spavala s krivim, shvatila je tek ujutro kada se probudila, te je potom stala vrištati i dizati na noge obitelj i brojne uzvanike koji su prenoćili na vikendici u kojoj je ceremonija i održana.

Huang je od djevera najprije zatražila odštetu u iznosu od 20 tisuća yuana (18 tisuća kuna), a kada je ovaj odbio to platiti, izvela ga je pred sud.

Na njegovu sreću, oslobođen je optužbe da ju je silovao jer je utvrđeno da je s njim spavala vlastitom voljom i da se niti u jednom trenutku nije pokušao pretvarati da je njezin novopečeni muž.