Obavijesti

Viral

Komentari 73

Psovke, krš i lom: Ovo su bili najbizarniji 'X Factor' ispadi

Psovke, krš i lom: Ovo su bili najbizarniji 'X Factor' ispadi
1

Uoči početka regionalnog X Factora Adria donosimo vam listu krajnje šokantnih ispada koji su obilježili ovaj međunarodni show kroz više od desetak godina...

VIDEO

Odmah nakon što je u dvoranu uletjela poput tornada, ova natjecateljica je sa sebe skinula broj i bacila ga prema žiriju, uz tvrdnju 'da ona nije broj, nego osoba'. Predstavila se kao 'holistička glasovna trenerica', štogod to bilo, i izvela svoju 'skladbu'. Nakon što joj je žiri otvoreno rekao da im se nije svidjelo, ona im je objasnila da im se tu nema što svidjeti jer, 'radi se o akademskom djelu koje se samo mora razumijeti, a ne nekom svidjeti'.

Naravno, sve je završilo u psovkama.

VIDEO

Debbie Stevens se pak predstavila kao djevojka koja ima 'to nešto', i kako je došla po pobjedu. Otpjevala je pjesmu Mariah Carey i naišla na hladan žiri. Cowel joj je objasnio da se svojim samopouzdanjem obmanjuje. Nakon što je uz psovke napustila dvoranu, Debbie se vratila s namjerom da vodom polije Louisa Walsha , no - on je bio brži. Djevojka je tako neslavno završila show bez uspjeha i oblivena s nekoliko decilitara vode.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO

- Najgora audicija bio je onaj horor koji smo vidjeli u Walesu - Rachel. Ona je bila sve što mrzim - gruba, netalentirana, obmanuta, opisao je njenu audiciju Simon Cowell . I zaista, Rachel se žiriju predstavila kao 'lijenčina koja ne radi ništa u životu'. Pjevanjem se, rekla je, bavila profesionalno, pa je tako 'pjevala svuda po gradu'. Nakon što je izjavila da je bolja od Madonne i iskašljavala se, svima u žiriju je rekla da su 'sr***e'. Van ju je ispratio tjelohranitelj.

VIDEO

Ukratko - ove dvije prijateljice nisu uspjele pokazati talent, ali jesu loše manire. Na kraju je pao i jedan šamar - stisnutom šakom.

VIDEO

Na ovoj je listi, naravno, i Natalia Kills . Najnoviji je to incident u X Factor franšizi i prvi koji je 'zakuhao' netko iz žirija, a ne bahati kandidati. Ukratko, Natalia je izvrijeđala Joea Irvinea i u nekoliko navrata mu rekla da joj se 'gadi'. To je nju i njenog supruga koji je također bio u žiriju stajalo posla, a prema mnogima i - karijere . Kasnije su se ispričali , a mediji se bacili na detektivski posao kako bi se utvrdilo od koga je sve dvojac 'krao' kroz karijeru .

VIDEO

I titulu najbizarnijeg agresivnog ispada u X Factoru dajemo Zoe Alexander koja je pokazivala gotovo šizofrenično ponašanje, bacila je mikrofon, a nakon što je napustila stage, pred žiri ju je vratio otac. Da stvari budu još nevjerojatnije, Zoe je pri drugom napuštanju pozornice srušila dio konstrukcije, naguravala osoblje, a na kraju i napala kamermana. Vau.

VIDEO


Nova sezona regionalnog talent showa ' X Factor Adria ' započinje upravo danas. Početak još jedne potrage za kandidatima koji imaju x faktor iliti 'ono nešto' možete gledati večeras na RTL-u s početkom u 20 sati.

VIDEO
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 73
VIDEO

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'
'NISAM OVO NIKAD VIDIO'

VIDEO Snimili su misteriozne krugove iznad Karlovca: 'Što je ovo? Možda i nismo sami...'

Iznad Karlovca su snimljeni krugovi na nebu. Snimke su stigle i sa sjevera Hrvatske. Čitatelji su zbunjeni. Kažu da ovako nešto nikad nisu vidjeli

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković