Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
20 komentara

Rotvajler je majka napuštenim pticama, mačkama, zečevima

Nisu svi krvoločni: Iako na prvi pogled opasni rotvajler Dave od 60-ak kilograma ne izgleda kao idealan skrbnik, kraj njega ni mačke nisu u opasnosti

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
20 komentara

Vlasnica šestogodišnjeg rotvajlera Davea, Britanka Amanda Collins (25) otkrila je njegovu majčinsku stranu nakon što je donijela doma napuštenog zeca.

- Dave mu je prišao i počeo ga lizati - rekla je vlasnica trgovine kućnih ljubimaca u Blackpoolu. Odmah su se sprijateljili, a sada spavaju zajedno i čak dijele hranu. 

Amanda je uskoro otkrila kako to nije bila slučajnost. Dave, težak 60-ak kilograma, isto je reagirao prema pačićima, mačkama i guskama, piše Daily Mail. Amanda je stavila bazen kako bi pačići mogli plivati, a Dave dežura kraj njih ako im zatreba pomoć. 

Dave je do sada pomogao u odgoju četiri pačića, tri guske, 13 mačića i pet štenaca. Golemi rotvajler imao je traumatično djetinjstvo. Prvi vlasnik odsjekao mu je dio repa sjekirom. Na sreću, nije mu uništio dobru narav. Dave je dobio internetsku nagradu za najpozitivnijeg psa, a njegova vlasnica se nada kako će pomoći u imidžu svoje pasmine.

- Dave je izvrstan primjer kako nisu svi rotvajleri krovoločni. Sve ovisi o odgoju - rekla je ponosna vlasnica.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message