Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
6 komentara

SAD: Voditelj je u prijenosu uživo kolege plašio tarantulom

Meteorolog Jim O'Brien prijetio je da će udariti svakoga tko mu približi dlakavu životinju. Njegova kolegica je vrištala od straha, a kolega Ray se zabavljao

Fox
Foto: Fox
6 komentara

Meteorolog Jim O'Brien iz TV kuće Fox59 toliko se uplašio pauka da je pobjegao u kut studija za vrijeme prijenosa vijesti i prijetio da će udariti svakoga tko mu se usudi približiti dlakavu životinju. Dok su se na malim ekranima počele prikazivati meteorološke karte i snimke grada, u pozadini se umjesto prognoze čulo Jimovo paničarenje.

- Ne, nema šanse...samo ga vratite tamo, rekao je, a u sljedećem kadru ga vidimo kraj vrata, spremnog za bijeg iz studija.

- Ta stvar izbacuje dlake. Ima kandže. Ne želim biti ni blizu. Rekao sam ti da ću te udariti ako mi se samo približiš, dodao je.

Drugi voditelj Ray Cortopassi, namjerno je plašio Jima paukom koji mu je šetao po ruci i zmijom u drugom dlanu. 

U sljedećoj sceni snimanoj kraj vrata Jim objašnjava kako se ne boji iskakanja iz aviona, no od djetinjstva se užasava pauka i da ne bi oklijevao napustiti studio ako ga nastave plašiti. 

- Srce mi lupa, kaže Jim. 

Kolega Ray nije zlostavljao samo Jima, nego i suvoditeljicu koja se čuje kako vrišti i moli: Maknite ga od mene. Bože! Zašto si takav?

Nakon tri minute programa svi su se vratili pred kamere, Ray i dalje s paukom u ruci, nakon čega su uslijedile reklame, prenosi Daily Mail.

Inače, pauk i zmija su u studiju bili jer je stručnjak za životinje u prethodnoj emisiji govorio o njima.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message