Viral

Komentari 0

Seks i grad doveo u pitanje njegovu heteroseksualnost

Seks i grad doveo u pitanje njegovu heteroseksualnost

Hendrick je zabunom ušao u kino gdje je igrao Seks i grad. Vidno je traumatiziran i zabrinut da će okolina poćeti sumnjati da je homoseksualac

Hendrick Colton iz Akrona (Ohio, SAD) traumatiziran je nakon što je pogledao film Seks i grad sa Sarahom Jessicom Parker. Krenuo je u multipleks kino i kupio karte za Iron Mana, ali zabunom je ušao u krivu dvoranu gdje se prikazivao film snimljen po istoimenoj popularnoj televizijskoj seriji.
- Iste sekunde kad je film počeo, znao sam da je nešto krenulo po zlu - rekao je 34-godišnji prodavač.
Pokušao je odmah napustiti dvoranu. Ali, pošto je sjedio u sredini reda, nije mogao izaći, a da ne napravi pomutnju.
- Oko mene su se svi smijali i vikali "Bravo, curo!". Bilo je zastrašujuće - dodao je traumatizirani Hendrick.
Glasnogovornik kompanije New Line Cinema, rekao je da je film zaradio 255 milijuna kuna, ali da je Hendrick Colton jedini heteroseksualac za kojeg se zna da ga je pogledao. Njegovi prijatelji, koji su željeli ostati anonimni, rekli su da je Hendrick vidno potresen i zabrinut da bi drugi mogli početi sumnjati u njegovu dugogodišnju tvrdnju da je heteroseksualac.
- Može se desiti da heteroseksualac pogleda takvu vrstu filma bez promjene u seksualnom identitetu. Ali, čudno je da bi gledao - rekao je Davis Logsdon, profesor ljudske seksualnosti na sveučilištu u Minnesoti.