Viral

Komentari 67

Slučajno je upalila lajv dok se seksala. Sve joj je gledao i tata

Slučajno je upalila lajv dok se seksala. Sve joj je gledao i tata

Moja najbolja prijateljica me pokušavala dobiti kako bi prekinula prijenos, ali sam toliko uživala da se nisam obazirala na zvonjavu, ispričala je korisnica TikToka

Na Tik Toku ljudi sa svojim pratiteljima dijele mnoge zgode i nezgode iz svojeg života. Na jednu urenebesno smiješnu požalila se Roberson Rebecca. Jednom prilikom slučajno je uključila opciju "live" na Fecebooku dok je u spavaćoj sobi razmjenjivala nježnosti sa suprugom.

No, da bi stvar bila još gora live prijenosu priključio se njen otac, ali i 46 ostalih prijatelja, prenosi NY Post.

- Mislila sam da je gotovo s mojim životom, ali je zato mom suprugu nezgoda bila urnebesno smiješna - rekla je tijekom priznanja koje je obrisala nakon što su ga kao zanimljivost prenijeli portali pojedinih svjetskih medija.

- Listala sam kroz objave na Facebooku kada je mog dragog uhvatila želja. Spustila sam telefon bez da sam ga zaključala i pritom nekako stisnula opciju za emitiranje uživo. Moja najbolja prijateljica me pokušavala dobiti kako bi prekinula prijenos, ali sam toliko uživala da se nisam obazirala na zvonjavu - rekla je i istaknula da je bilo i sreće u nesreći.

- Kamera nije uspjela uhvatiti same kadrove seksa, ali je mikrofon zabilježio stenjanje i uzdisanje - rekla je Rebecca.