Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
80 komentara

Slučajno slomila narukvicu, a onda joj trgovac rekao cijenu...

Turistkinja je u kineskoj trgovini isprobala naizgled običnu narukvicu. U nespretnosti, ispala joj je i razbila se. Vlasnik joj je rekao da za narukvicu vrijednu 170.000 kuna mora platiti kompenzaciju

Foto: Promo
80 komentara

Žena se u trgovini nakita u kineskoj provinciji Yunnan onesvijestila nakon što joj je narukvica od žada vrijedna 170.000 kuna slučajno ispala i razbila na pola.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nepisano pravilo 'Ono što oštetiš - kupuješ' obično se zaboravi kada kupci oštete artikle poput flaše ili odjeće no u ovakvim situacijama generalno se pretpostavlja da su kupci maksimalno oprezni. Foto: Promo

Turistkinja koja je razgledavala nakit u kineskoj trgovini naučila je lekciju na teži način. Nakon što joj je skupocjena ogrlica ispala iz ruku te se raspolovila, prišao joj je vlasnik.

Za primjerak pored kojeg je bila vrtoglava cijena od oko 170.000 kuna, vlasnik trgovine želio je kompenzaciju, a kada joj je to rekao, turistkinja se onesvijestila.

- Pala je u nesvijest, ali nasreću, nije se ozlijedila, rekao je Lin Wei, vlasnikov sin.

Koliko-toliko dobra vijest za nju je to što neće platiti punu cijenu. Naime, narukvica je osigurana, a dvije strane sada će pregovarati o kompenzaciji.

Foto: Promo

Vijest o skupoj nespretnosti brzo je na kineskim društvenim mrežama postala viralna prouzročivši debatu komentatora.

Jedni okrivljuju ženu zbog nepažnje, dok drugi krive trgovca jer skupocjeni nakit nije dovoljno zaštitio i izdvojio od jeftinih primjeraka, piše OddityCentral.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message