Obavijesti

Viral

Komentari 1

Smiješni dječačić nije od poštara, nego je posvojen

Smiješni dječačić nije od poštara, nego je posvojen
3

Video je snimila obitelj Whittaker iz Atlante. Putem video veze Carlos i Heather Whittaker zajedno sa djecom i Luciom (3) gostovali su na televiziji CBS

VIDEO

Video u kojem trogodišnji dječak plače jer mu tata kaže da on ne može biti 'single lady' kao  njegove sestre obišao je čitav svijet. Obitelj Whittaker koja je snimila video gostovala je na televiziji CBS. 'Neobzirni' tata Carlos Whittaker ispričao je kako često snimaju svoju djecu kamerama kako bi zabilježili to više obiteljskih trenutaka. Objavio je video na YouTubeu te su mu zasmetali komntari kako on sigurno nije dječakov biološki otac. Rekao je kako je trgodišnji Lucia zaista posvojen iz Južne Koreje te mu je drago što je snimka toliko popularna jer promiče usvajanje djece.
- Kao roditelj koji je posvojio dijete mogu reći da nam je Lucia zaista uljepšao život. Odmah je postao dio obitelji - rekao je Carlos Whittaker.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.