Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Spasili gladnu bebu medvjedicu pa im se stalno vraćala u kuću

Hranili su je u svojem dvorištu, a kad je malo ojačala, željeli su je pustiti u prirodu. No medvjedica im se stalno vraćala. Nazvali su je Aida, no nisu otkrili zašto, tek da je riječ o intimnoj priči

Sarajevo: Dvomjesečna medvjedica Aida stigla u Pionirsku dolinu, svoj novi dom
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
17 komentara

Medvjedica stara tek dva mjeseca spustila se iz šume u mjesto Gunjani kraj Sarajeva. Bila je gladna i vidjelo se da se boji, ali ju je pronašla obitelj Bećar. 

Sarajevo: Dvomjesečna medvjedica Aida stigla u Pionirsku dolinu, svoj novi dom | Autor: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell Hranili su je u svojem dvorištu, a kad je malo ojačala, željeli su je pustiti u prirodu. No medvjedica im se stalno vraćala. Nazvali su je Aida, no nisu otkrili zašto, tek da je riječ o intimnoj priči. Znali su da se ne mogu brinuti o medvjedici, pa je brigu o njoj preuzela Uprava pionirske doline.

Sarajevo: Dvomjesečna medvjedica Aida stigla u Pionirsku dolinu, svoj novi dom | Autor: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell - Prvo medvjedicu moramo pregledati kako bi vidjeli je li zdrava. Promatrat ćemo je mjesec dana. Svi želimo da beba Aida izraste u zdravu i lijepu medvjedicu - rekli su iz Pionirske doline. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message