Viral

Komentari 1

Sretna čitateljica osvojila je najnoviji Hyundai Tucson

Sretna čitateljica osvojila je najnoviji Hyundai Tucson

Još ne mogu vjerovati. Kad su me obavijestili, bila sam presretna, kaže Ankica Varović iz Zagreba koja je uz kupone tiskanog izdanja 24 sata osvojila novi Hyundai Tucson

Čitatelji su uz kupone iz tiskanog izdanja 24sata imali prilike osvojiti novi fantastičan automobil vrhunskog dizajna SUV Hyundai Tucson. Idealan je za svakodnevnu vožnju, ali i dovoljno udoban za daleka putovanja. Ključ u ruke najnovijeg automobila u novoj godini dobila je vjerna čitateljica Ankica Varović iz Zagreba.

- Još ne mogu vjerovati. Kad su me obavijestili, bila sam presretna. Već se dogovaramo oko primopredaje - kaže Ankica i dodaje kako joj je novi auto došao kao “naručen” jer je stari već na izmaku snaga.

POGLEDAJTE VIDEO: Izvlačenje dobitnika novog SUV Hyundai Tucsona

- U mirovini sam i pretplatnik sam 24sata. Vrijeme većinom provodim u kući pa sam počela iz razonode uz jutarnju kavu izrezivati kupone. Moram reći da nisam neki srećković, ali ovoga je puta upalilo - kaže Ankica te dodaje kako joj je ovo sjajan rođendanski poklon jer će krajem mjeseca proslaviti 52. rođendan.

- Godine idu. Malo mi se zdravlje poljuljalo, no i to će se riješiti - kaže vesela Ankica koja jedva čeka provozati se u svojem novom automobilu.

- Svi su pozitivno šokirani zajedno sa mnom jer se rijetko tko nadao ovako velikoj nagradi. Moja obitelj, a posebno unuke su ponosne na baku - kaže Ankica.

- Stalno šaljem kupone i evo, posrećilo se - kaže Ankica te dodaje da će svakako organizirati neku fešticu za uži krug najmilijih jer ovo se ipak ne događa svaki dan.

- Kolegica mi je rekla da sam to zaslužila i da mi se dobro na kraju vratilo - kaže te dodaje kako joj je godina krasno počela.

- Bilo je puno nagrada i nadala sam se nečemu, ali ovakav auto nisam očekivala - kaže.

- Predlažem i drugima da igraju jer ako ne igraš ne možeš ništa ni osvojiti. Treba se s nečim animirati u ova tmurna vremena. Uvijek sam bila optimist i veseljak - kaže Ankica te dodaje da joj je auto potreban.

- Sad čekam dogovor za preuzimanje i čim ga dobijem, prvo idem u svoje Zagorje - zaključuje.