Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
25 komentara

Što se traži na netu: Hrvate zanima seks, Slovence smrt...

'KAKO DA...' Dok nas muče seksualna pitanja, Srbe muči kako vratiti Kosovo, a Slovence kako umrijeti. Susjede iz BiH muči kako pokrenuti svoj biznis, a sve je ipak dobra šala Facebook stranice

Urnebesna karta
Foto: Facebook/Slavorum
25 komentara

Objava na Facebook stranici Slavorum nasmijala je mnoge. Naime, administratori stranice objavili su kartu Europe i označili što stanovnici svake države navodno pretražuju na internetu ako pitanje počinje na "Kako da..."

Naravno, sve je najvjerojatnije šala kao što je to i inače na ovoj stranici, no pitanja koja pripadnici određene nacije upisuju u pretraživač doista su zabavna i zanimljiva.

Prema njihovom "istraživanju", Hrvate zanima kako se poseksati, Slovence kako umrijeti, a Srbe kako vratiti Kosovo. Bolje nisu prošli ni Grci koji pitaju kako dobiti pozajmicu, Talijane koje u velikom broju zanima kako napraviti sendvič, a naše sjeverne susjede Mađare - kako dubiti na glavi. 

Urnebesna karta | Autor: Facebook/Slavorum Foto: Facebook/Slavorum

Slavorum navodi i kako građane BiH zanima kako pokrenuti biznis, dok Turke zanima kako aktivirati - genitalije. Crnogorci ne znaju kako se suprotstaviti suprugama, a Albance kako da se pretvaraju da su normalni.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message