Obavijesti

Viral

Komentari 27

Tinejdžerica sa silikonima: Zašto su mi to dozvolili?!

Tinejdžerica sa silikonima: Zašto su mi to dozvolili?!
3

Britansko zdravstvo pokrilo je troškove povećanja grudi 17-godišnjakinji jer je bila ljubomorna na svoje školske kolegice koje su bile bujnije od nje

VIDEO

Amanda Ryan odlučila se za operaciju sa 16 godina iako joj tijelo još nije bilo potpuno razvijeno. Liječnici inače odbijaju djevojke mlađe od 18 godina, ali vidjevši kako je razdražljiva jer je "ravna kao daska", dozvolili su joj operaciju. Sada, žali zbog toga.
- Zabrinjavajuće je koliko je lako srediti operaciju u mojoj dobi. Savjetovala bi djevojkama koje žele veće grudi neka sačekaju barem do punoljetnosti - rekla je Amanda.
Amanda je povećala grudi prije 16 mjeseci za dva broja.
- Osjećala sam se loše i stalno sam bila nervozna. Išla sam na savjetovanja kod psihologa prije operacije - rekla je.
Kaže da je željela izgledati kao druge djevojke. Bila je uvjerena kako joj se svi smiju iza leđa jer je ravna. Znala je natrpati čarape u grudnjak, a probala je i sve skupe lijekove koji su obećavali povećanje grudi. Ali, nisu pomogli.
- Iznenadila sam se čuvši da su mi dozvolili operaciju - rekla je.
Trebao joj je još potpis od majke koja nije bila oduševljena. Međutim, bojala se kako će ionako otići na operaciju s 18 godina. Čak ju je i dečko Brad Fothergill (23) uvjeravao da je lijepa onakva kakva je, ali Amanda je je bila odlučna. Povećala je grudi za dva broja u bolnici  Beardwood u Blackburnu.
- Na početku su mi bile super. Ali, ubrzo su počeli problemi. Sada odlazim na privatne tretmane jer me sve boli - rekla je.
Liječnici iz klinike u Manchesteru misle kako je jedan silikon loše postavljen. "Savez poreznih obveznika" šokirali su prioriteti Ministarstva. Zdravstvu je bitnija operacija grudi od operacije koja bi mogla spasiti nekome život.
- Lijekovi za rak trebali bi uvijek biti ispred silikona. Trebaju se jasno odrediti prioriteti - rekla je glasnogovornica.
Ministarstvo zdravstva tvrdi da oni ne operiraju iz kozmetičkih razloga nego kako bi osigurali mentalno i fizičko zdravlje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.