Obavijesti

Viral

Komentari 7

Top pet naoriginalnijih prošnji: Koja se vama najviše sviđa?

Top pet naoriginalnijih prošnji: Koja se vama najviše sviđa?
8

Neki prosidbe u javnosti smatraju ljigavima, ali čak i takvi moraju priznati da su se muškarci doista potrudili da oduševe svoje djevojke. Donosimo pet najboljih prošnji

VIDEO

1. Prvo tražio blagoslov pa snimio foršpan 

Matt Still je svoju djevojku Ginny zaprosio najavom za film koju je snimio s budućim šogorom. Djevojka je otišla u kino gledati film Mamurluk 2. Film je počeo i krenula je najava. Začuo se Mattov glas. Druga kamera cijelo je vrijeme pratila njezinu reakciju koja je tek nakon nekoliko minuta shvatila da je to glas njezinog Matta. Posebno dirljivo je bilo kada je Matt razgovarao s Ginnynim ocem. Nakon što je dobio blagoslov, Matt je odjurio u kino i pred punom dvoranom upitao Ginny ''Želiš li se udati za mene?''. Odgovor je, pogađate, bio potvrdan. 

2. 'Iskoristio' prijatelje i obitelj

Sean Palmgren za svoju je originalnu prošnju dobio i nagradu na natječaju internetske stranice groomgroove.com. Svoju djevojku Betsy zaprosio je uz malu pomoć prijatelja i obitelji. Svakome je dao po jedan kišobran na kojemu je bilo jedno slovo. Betsy je nagovorio da se prošetaju po parku i kada su bili na pristojnoj udaljenosti kišobrani su se počeli otvarati. Betsy nije odmah shvatila da je pitanje upućeno njoj te je ushićeno rekla ''Gle, netko će se zaručiti!''. Ipak, kada je ugledala Seana kako kleči, sve joj je bilo jasno. 

3. Bacio se za zgrade 

Posljednja originalna prošnja obišla je svijet. Mladić je svoju djevojku istovremeno šokirao i oduševio kreativnom prošnjom. Uspeo se na rub zgrade kako bi ju pred prijateljima pitao hoće li se udati za njega. Prijatelj mu je dobacio prsten, a mladić je ''pao'' sa zgrade na veliki jastuk. Djevojka je u šoku dotrčala do ruba, a kada je pogledala prema dolje imala je što vidjeti. Od šoka i sreće jednostavno nije mogla reći ''ne''. 

4. Zaprosio ju grafitom 

Fotograf Jeff Gurwin (28) svoju je djevojku zaprosio grafitom koji je iscrtao na zidu jednog od najprometnijih raskrižja avenije u New Yorku. Nacrtao je drvo u cvatu sa pločicama iz igre Scrabble koju oboje obožavaju igrati, i pitanjem ''Hoćeš li se udati za mene?''. Djevojku Caitlin (27) je doveo pred svoj grafit, kleknuo i postavio pitanje. Caitlin je pristala. 

5. Bojao se da mu ne odleti prsten

Zaručnik Njujorčanke Graciele Asturias (27) za rođendan joj je priuštio zanimljiv poklon. Darovao joj je let u posebnom Boeingu 727 u kojemu putnici mogu osjetiti gubitak gravitacije. Dok su lebdjeli zaručnik ju je upitao želi li se udati za njega. 

Kasnije je priznao da se bojao da mu prsten ne odleti u zraku, ali sve je prošlo u najboljem redu. Svoju desetu godišnjicu braka planiraju proslaviti negdje u Zemljinoj orbiti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...
ŠTO VI MISLITE?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...

Neki nisu oduševljeni ovim potezom: 'To nije svaka čast, već bježanje s mjesta nezgode. Zove se policija i prijavi se, a ne bježati i tražiti preko portala', napisali su mu u komentaru
VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'
NEVJEROJATNO

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'

On je praktički koristio flaster. Činilo se da je njegovo ponašanje bilo namjerno. Selektivno je tretirao ranu biljnim sokom, rekla je doktorica biologije