Obavijesti

Viral

Komentari 1

Trči sa psima iz azila, možda ih udome: Pomoć te traži i mačak

Trči sa psima iz azila, možda ih udome: Pomoć te traži i mačak
7

Klub Canicross Croatia poziva na okupljanje, trčanje ili šetnju sa psima u sesvetskoj šumi, a mogu se 'posuditi' i psi iz Dumovca koje će razveseliti šetnja ili trka. Pasoljupci će skupljati i donacije za spas jednog - mačka!

VIDEO

Željeli biste pomoći psima u azilima, niste u mogućnosti da ih udomite, ali jako dobro znate da bi ih šetnja ili trčanje kroz prirodu najviše razveselili? Tim psima i vi možete- bar privremeno- vratiti osmijeh na lice u nedjelju, 15. prosinca, od 10 do 12 potrčati ili prošetati s onima koji traže svoj dom a nalaze se u Dumovcu!

Canicross Croatia, klub za trčanje i planinarenje sa psima, ove nedjelje organizira okupljanje na kojem možete sudjelovati tako da šećete ili trčite sa - psima iz azila. Sudjelovati je, naravno, moguće i s vlastitim psom, svakako pod uvjetom da je fizički i konstitucijom spreman na sportsku aktivnost ili šetnju te da je stariji od godine dana, a ako želite, svoje vrijeme možete pokloniti i nekom od pasa koji traže dom. 

Zagreb: Na Dotrščini organizirana utrka s psima Canicross Zagreb: Na Dotrščini organizirana utrka s psima Canicross Zagreb: Na Dotrščini organizirana utrka s psima Canicross
6
| Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL


U suradnji sa Skloništem Dumovec, možete izabrati nekog od pasa i taj dan biti njegov najbolji prijatelj koji će ga prošetati sesvetskom šumom, socijalizirati ga s drugim ljudima i psima i pružiti mu aktivnost koja mu je potrebna. Tom ćete psu tako sigurno povećati šanse za udomljenjem, još ako podijelite njegove i svoje fotografije na društvenim mrežama, pohvalite karakter tog dragog bića, spašavate jedan život!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Svi sudionici koji se prijave putem prijavnog obrasca dobit će promotivne vrećice sponzora i sudjelovati u tomboli.
No, ovo okupljanje je posebno i zbog toga jer psi trče i za - mace! Sudjelovanje na ovom okupljanje je besplatno, ali ondje se skupljaju donacije za mačka Damiana iz udruge Prava šapa koji boluje od FIP-a.

Zagreb: Na Dotrščini organizirana utrka s psima Canicross

To je strašna i (donedavno) smrtonosna bolest, a Damian je desetogodišnji mačak pozitivan na mačju sidu. Novootkriveni lijek za FIP je izrazito skup, ali Damian se uspješno oporavlja. Udruga je osnovala fond koji pomaže i ostalima da nabave lijek za mace na svojoj skrbi s dijagnozom FIP-a, a Canicross Croatia želi pripomoći ovim okupljanjem.

Psa iz Skloništa Dumovec možete rezervirati za šetnju ili utrku tako da se javite na facebook stranicu Canicross Croatia ili na mail canicross.croatia@gmail.com. Lokacija okupljanja je kod sesvetske gimnazije (lokacija na Google Maps). Više detalja na Facebook događaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...
Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025.  želim da ih bude 600...'
'NE OSUĐUJTE ME'

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025. želim da ih bude 600...'

On je odan, nježan, ne osuđuje, smiješan je, ima slične interese kao i ja, samouvjeren je, ali nikako bahat, opisuje Australka svojeg idealnog muškaraca...