Obavijesti

Viral

Komentari 17

Ubio stotine jelena: U zatvoru mora stalno gledati 'Bambija'!

Ubio stotine jelena: U zatvoru mora stalno gledati 'Bambija'!
1

SAD: David Berry Jr. jelene je ubijao isključivo zbog glava i rogova, a tijela bi ostavljao u šumi da trunu. Idućih godinu dana, najmanje jednom mjesečno, u zatvoru će morati gledati Bambija...

VIDEO

Krivolovac iz Missourija naređeno je da mora nekoliko puta pogledati animirani film 'Bambi' jer je ilegalno ubio na stotine jelena... Sudac okruga Lawrence osudio je Davida Berryja Jr. (29) na 15 mjeseci zatvora za vrijeme kojeg mora, barem jednom mjesečno, pogledati Disneyjev klasik.

David Berry Jr osuđen je na 15 mjeseci zatvora nakon što se izjasnio kao kriv u slučaju nezakonitog usmrćivanja divljači, koje je prema uredu za očuvanje prirode Missourija jedno od najvećih krivolova jelena u povijesti te savezne države.

Sudac okruga Lawrence također je 29-godišnjaku dosudio da mora gledati Disneyev hit Bambi iz 1942. godine, u kojem maleno lane izgubi svoju majku zbog krivolova, najmanje jednom mjesečno tijekom trajanja zatvorske kazne, objavio je NBC News.

Vjeruje se da je Berry Jr i njegova obitelj odgovorna za ubojstvo na stotine jelena u periodu od tri godine.

Tužitelji su na suđenju naveli kako je jelene ubijao isključivo zbog njihovih glava i rogova, a tijela bi ostavljao u šumi da trunu.   Uhićeni su i Berryjevi suradnici, trojica rođaka i još jedan muškarac. Oni su kažnjeni s novčanom kaznom od 51.000 dolara i moraju platiti sudske troškove.  

Uz ovu kaznu, Berry je također osuđen na 120 dana zatvora u obližnjem okrugu Barton zbog kršenja uvjetne kazne za korištenje vatrenog oružja, javlja Time.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju