Obavijesti

Viral

Komentari 3

Uključite se i osvojite poklon bon od 1000 kn u Shoosteru!

Uključite se i osvojite poklon bon od 1000 kn u Shoosteru!
5

Krenuo je natječaj u kojem vas u suradnji s P&G-om i dm-om nagrađujemo poklon bonom u Shoosteru i Head&Shoulders paketom! Uključite se i budite posebni!

Kampanja “Jednostavno je biti posebna!” nastavlja se s novim zaštitnim licem - prelijepom TV-voditeljicom Mijom Kovačić, kao i dvostrukim nagradama koje su P&G i dm pripremili za kolovoz. Svaki dan tijekom ovog mjeseca u dm-u je moguće osvojiti jedan poklon-bon u vrijednosti 1.000 kuna za kupnju u  Shoosteru, a od 16. do 31. kolovoza i dizajnersku maramu KRIE designa.

Nagradni natječaj za korisnike portala 24sata.hr

Portal 24sata.hr, dm i P&G nagrađuju dvoje naših najkreativnijih korisnika! Popunite nagradni obrazac do 09. kolovoza u 15 sati i odgovorite na nagradno pitanje jer dva najbolja odgovora nagrađujemo super nagradama:

1 x poklon bon u vrijednosti od 1000 kn za kupnju u Shoosteru
1 x paket Head&Shoulders šampona i balzama Apple Fresh

S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a imena dobitnika potražite u podrubrici Nagradne igre po završetku natječaja! Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja nagrada kontaktirati mailom.

Sretno svima!

dm i P&G vas nagrađuju cijeli kolovoz

30 poklon-bonova za Shooster
Osobe koje imaju problema s peruti nevoljko o tome pričaju i često se srame činjenice da imaju problema s vlasištem. Upravo su na njih ovog kolovoza mislili P&G i dm organiziravši vrlo vrijednu nagradnu igru.
Naime, tijekom kolovoza kupce Head&Shouldersovih proizvoda za njegu kose i vlasišta koje muči perut očekuje čak 30 poklon-bonova u vrijednosti od 1.000 kuna za kupnju u Shoosteru. Sve što je potrebno jest kupiti dva proizvoda Head&Shoulders pri jednoj kupnji, sačuvati račun i prijaviti se sms-porukom za sudjelovanje u nagradnoj igri. Sretni dobitnici bit će izvučeni na kraju nagradne igre.

KRIE design marame
Oni, pak, koji od 16. do 31. kolovoza u bilo kojem dm-u u Hrvatskoj pri jednoj kupnji kupe dva proizvoda Pantene, od kojih je jedan tretman za kosu, odmah na blagajni osvajaju predivnu dizajnersku maramu KRIE design, koju je posebno za ovu kampanju dizajnirala Kristina Burja.

Mia Kovačić je novo zaštitno lice kampanje “Jednostavno je biti posebna!” P&G-a i dm-a

Ozbiljno smo zakoračili u ljeto i iako smo sigurni da ste već dobro informirane kako brinuti o svojoj koži i kosi, dok se izlažete UV-zrakama na nekoj plaži, nikad nije zgorega ponoviti. Brinite o zaštitnom faktoru koji nanosite na svoju kožu, pripazite da bude odgovarajuće visine, izbjegavajte sunce od 10 do 17 sati i svakako zaštitite svoju kosu koja je sklona oštećenjima od soli i sunca.

To vam poručuje i prelijepa TV-voditeljica Mia Kovačić, novo zaštitno lice kampanje “Jednostavno je biti posebna!” Procter&Gamblea i dm-a, koja mnogo pažnje pridaje brizi o svojoj dugoj, mekoj, prirodnoj smeđoj kosi: “Jako mi je važno da mi je kosa njegovana i lijepa. Javna sam osoba pa je stoga i više pažnje usmjereno mom izgledu. U ljetnim mjesecima njegujem kosu posebnim linijama proizvoda za njegu oštećene kose i tretmanima koji joj vraćaju vlažnost i vitalnost te mogu reći da su proizvodi za njegu kose Pantene Intensive Repair u tome uistinu sjajni.”

Proizvodi Pantene Intensive Repair namijenjeni su upravo oštećenoj kosi. Kolekcija koju čine šampon i balzam osnova je njege kose s oštećenjima, a za potpuno zadovoljnu i ponovno lijepu i sjajnu kosu tu su 2-minutna maska za njegu kose Pantene Intensive Repair i serum za ispucale vrhove Pantene Intensive Repair Split End Mender nakon čije će uporabe vaša kosa ponovno biti savršeno glatka i lijepa.

„Nemam problema s peruti, no sjajno je da oni koji imaju, a bit će najbolje sreće, mogu osvojiti poklon-bonove za kupnju cipela. Svakoj djevojci i ženi toga nikada dosta. Posebno mi se dopada i marama KRIE designea koju odmah možemo dobiti ako kupimo dva proizvoda Pantene. Mogu je nositi na kosi, svezanu oko vrata, oko ruke, na torbi. Lijep modni dodatak uz lijepu i njegovanu kosu dobitna je kombinacija za odlazak na piće ili do plaže“, rekla je prelijepa Mia Kovačić.

Uključite se u nagradni natječaj 24sata.hr!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...
STRAŠNO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...

ZAGREB Ono kad gledaš auto ispred sebe, a ne semafor, komentar je na snimku koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Čovjeku je bilo crveno na skretanju za Arena Park. Ispred njega je bio auto koji je skretao desno na dopunsku strelicu...

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'
POGLEDAJTE FOTKE

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'

'Ovima treba tjedna doza terapije. Pod hitno', jedan je od komentara. Drugi se građanin nadovezao da njima ne može pomoći ni viša sila. Uostalom, uvjerite se i sami...
Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti