Obavijesti

Viral

Komentari 5

Uključite se i osvojite ulaznice za Pozitivan koncert 30. 11.!

Uključite se i osvojite ulaznice za Pozitivan koncert 30. 11.!
4

Jedan od najvećih koncertnih događaja godine, Pozitivan koncert, deveti će put za redom poslati pozitivnu poruku kroz glazbu i obilježiti Svjetski dan borbe protiv AIDS-a uz još jednu sjajnu postavu izvođača

VIDEO

S rekordnih devet uzastopnih godina održavanjem impresivnim popisom izvođača i nastupima koji se prepričavaju tjednima Pozitivan koncert izrastao je u prepoznatljiv glazbeni brend u cijeloj regiji.U Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 30. studenog nastupit će Goran Bare & Majke, Urban & 4, S.A.R.S. i Quasarr, a mi smo za čitatelje portala 24sata pripemili čak 36 ulaznica!

Natječaj za posjetitelje portala 24sata.hr

Uključite se u nagradni natječaj popunjavanjem obrasca i osvojite ulaznice za Pozitivan koncert! Dijelimo čak 18x2 ulaznice, a sudjelovati možete do petka, 29. studenog u 15 sati, nakon čega u podrubrici Nagradne igre potražite imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog dvadesetog prijavljenog sudionika! Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja nagrada kontaktirati mailom.

Pozitivan koncert

Pozitivan koncert, u organizaciji HUHIV-a, Hrvatske udruge za borbu protiv HIV-a i virusnog hepatitisa, i Los Angeles agencije, u svojih je osam godina održavanja postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja i jedan od najvećih koncerata u regiji s više od 35 tisuća posjetitelja kroz godine. Ove godine čeka vas nezaboravan provod uz jaka imena glazbene scene!

Goran Bare i njegove Majke posljednji su od “teškaša” domaće rock scene koji nisu nastupali na Pozitivnom koncertu. Vrijeme je da se i to promjeni. Naš najkarizmatičniji vokal sa svojim je bendom u Domu sportova odsvirao neke nezaboravne koncerte, kakav će sigurno biti i 30. studenog.

Od samog početka Pozitivnog koncerta Damir Urban bio je jedan od izvođača koji su dali najveću podršku, kako svirački, tako i porukama u kampanji. Povratak na Pozitivac njegov je veliki zagrebački koncert kakav uvijek čuva za kraj godine.

Grupa S.A.R.S. spada u onu grupu izvođača koja se svojom glazbom posljednjih godina uspjela nametnuti u cijeloj regiji. Nije tajna da im je bila velika želja svirati na Pozitivnom koncertu, a, s obzirom da su nakon brojnih rasprodanih nastupa u zagrebačkim klubovima konačno “zreli” za veće prostore, pozivnica za Dom sportova idealno je tempirana.

Odličan riječki indie-pop Quasarr koji zadivljujućom lakoćom osvaja vrhove top lista otvorit će svojim nastupom Pozitivan koncert. S novog albuma koji je u pripremi zasad su izdvojena dva singla (“Sjene” I “Ljubav”) koja će se, uz hitove s prva dva izdanja sigurno naći na set listi u Domu sportova.

Kombinacija snažnog line upa i izuzetno povoljne ulaznice pokazala se dobitna za Pozitivac koji istu taktiku primjenjuje i ove godine. Cijena ulaznice iznosi 50 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 70 kn.

Uključite se u nagradni natječaj i uživajte na jednom od najvećih koncertnih događanja godine!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...
ŠTO VI MISLITE?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...

Neki nisu oduševljeni ovim potezom: 'To nije svaka čast, već bježanje s mjesta nezgode. Zove se policija i prijavi se, a ne bježati i tražiti preko portala', napisali su mu u komentaru
VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'
NEVJEROJATNO

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'

On je praktički koristio flaster. Činilo se da je njegovo ponašanje bilo namjerno. Selektivno je tretirao ranu biljnim sokom, rekla je doktorica biologije