Obavijesti

Viral

Komentari 9

Uključite se u natječaj jer darujemo sve za vjenčanje!

Uključite se u natječaj jer darujemo sve za vjenčanje!
3

Portal Budi.IN i Dani vjenčanja daruju jednu sretnicu svime što joj je potrebno za najvažniji dan u životu. Uključite se u natječaj i budite najljepša mladenka!

Frizura, šminka, a tek vjenčanica – da slatke brige budu još slađe, pobrinuli su se portal Budi.IN i Dani vjenčanja koji vas poklanjaju velikim svadbenim paketom kako biste bili najljepša mladenka!

Kako do nagrade?

Put do nagrade je jednostavan - potrebno je popuniti obrazac za prijavu, napisati kako vas je vaš odabranik zaprosio, uploadati vašu zajedničku fotografiju te pričekati glasovanje čitatelja i žirija. Prijaviti se možete do 25. rujna na www.budi.in!

Najsretnija mladenka osvaja super nagrade

Salon Vjenčanica Katjusha: vjenčanica u najam u vrijednosti 2.000 kn
Frizerski salon Bouvier: poklon bon za vjenčanu frizuru i ugradnju noktiju u vrijednosti 500,00 kn
Pro Tan Solutions Croatia: poklon bon za spray tanning u vrijednosti 200,00 kn
Radix kozmetika: poklon paket Guerlain kozmetike
Zaks: poklon bon u vrijednosti 500,00 kn
Cvjetni atelier Mirela: vjenčani buket
Beauty Wedding Albums: poklon bon u vrijednosti 1.000 kn za izradu wedding albuma ili wedding booka
Jeordies: muška kravata
Idol plus: vjenčani make up by Lidija Tolić

Prijavite se jer sve ove nagrade mogu biti vaše! Sretno!

O Danima vjenčanja

Od 4. do 6. listopada na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu broj 5. održati će se „slavljenički“ Dani vjenčanja powered by Dolcela.

Za sve zaljubljene parove koji pomno biraju svaki detalj za svoje vjenčanje, pripremili smo mnoštvo noviteta i modnih trendova, novih izlagača koji će na dnevnim modnim revijama ali i svojim promotivnim prostorima predstaviti najnovije kolekcije vjenčanica, odijela, vjenčanog prstenja, cvjetnih dekoracija…

Dok mladenke biraju svoju vjenčanicu ili razgledavaju paletu make up-a by Guerlain, mladoženje mogu zaviriti u najnovije modele automobila Opel i Chevrolet koje predstavlja PSC Zagreb ili pak „škicnuti“ modele mobitela i tableta Samsung i Smartson koje vam donosi „MMM – Agram servis“. Kako vam ni početak bračnog života ne bi bio previše stresan, jer znamo, ljubav ide kroz želudac, generalni sponzor Dana vjenčanja 2013. – Podravka pripremila je za vas mnoštvo delicija ali i kuharskih radionica na kojima ćete moći naučiti male tajne kulinarstva.

 Očekuje vas preko 150 izlagača, veliki broj nagradnih natječaja s bogatim nagradnim fondom te tradicionalnim projektima „Budi mladenka“ i „Naj par“.

Kao i svake godine do sada, Dani vjenčanja imaju humanitarni karakter. Ovogodišnja humanitarna akcija namijenjena je radu i djelovanju Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać“. Humanitarna udruga “fra Mladen Hrkać” je osnovana 16. lipnja 2012. godine s ciljem pomaganja osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje dolaze na liječenje u Zagreb a žive izvan Hrvatske. Pružanje pomoći korisnicima i njihovim obiteljima se ogleda u vidu osiguranja smještaja, hrane, prijevoza, rješavanja administracije, psihološke pomoći te školovanja. Kupnjom ulaznice i vi možete pomoći radu Udruge.

Dani vjenčanja otvaraju svoja vrata u petak, 4. listopada od 15 sati, a trajat će do 20 sati, te u subotu i nedjelju od 10 – 20 sat. Cijena ulaznice je 15 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.