Viral

Komentari 33

Uvijek uz njega: Talijan si dao tetovirati covid potvrdu na ruku

Uvijek uz njega: Talijan si dao tetovirati covid potvrdu na ruku

Video snimka objavljena na TikToku prikazuje ga kako se priprema ući u McDonald's i diže ruku. Čuvar na vratima potom skenira QR

Ni lubanju, ni zmaja, ni srce probodeno strelicom: 22-godišnji talijanski student dao si je na ruci istetovirati QR kod koji dokazuje da je cijepljen protiv covida-19.

Andrea Colonne, koji živi u Reggio Calabriji, na jugu Italije, trebat će dakle na ulazu u restoran ili kino samo podignuti rukav i pokazati tetovažu na lijevoj ruci.

"To je originalno, volim biti drugačiji", rekao je za list Corriere della Calabria, nakon što se pročulo za njegove fotografije na Instragramu i TikToku.

Njegovi roditelji, objasnio je, nisu bili toliko oduševljeni. "Poticali su me... da budem manje impulzivan i da malo bolje promislim prije nego djelujem", rekao je.

Video snimka objavljena na TikToku prikazuje ga kako se priprema ući u McDonald's i diže ruku. Čuvar na vratima potom skenira QR kod, no snimka tu prestaje pa se ne zna je li mu neobična tetovaža zaista i omogućila da si kupi hamburger.

POGLEDAJTE VIDEO: U TRAMVAJU VOZIO SOBNI BICIKL