Viral

Komentari 11

Uvijek vam zagori ručak dok se tuširate? Onda je ovaj stan za najam u Vrbanićevoj baš za vas

Uvijek vam zagori ručak dok se tuširate? Onda je ovaj stan za najam u Vrbanićevoj baš za vas

Točno prekoputa tuš kade stoji pećnica pa možete biti sigurni da vam se nikad neće dogoditi da vam ručak zagori dok se tuširate. Srećom, wc je odvojen od kupaone pa se nužda ipak ne vrši u istoj prostoriji

Svatko tko je u posljednje vrijeme pokušao pronaći stan za najam ili kupovinu u Zagrebu zna koliko je to može biti težak i kompliciran proces. U trenutku kad pomislite da ste pronašli nešto povoljno i dobro često se dogodi da je ponuda predobra da bi bila istinita i da stan ima nekakvu manu.

Jedan takav oglas stoji na oglasniku Njuškalo još od rujna prošle godine. Oglas je pregledan više od 12 tisuća puta, ali stan od 38 metara kvadratnih u Vrbanićevoj ulici po cijeni najma od 300 eura je još uvijek slobodan.

Na prvi pogled sve izgleda dobro. Unatoč činjenici što je stan u suterenu, adaptiran je 2018. i izgleda svijetlo i ugodno. Međutim, ako malo bolje pročitate oglas i pogledate fotografije shvatit ćete da se kuhinja nalazi u kupaonici.

- Najam dvosobnog stana u suterenu zgrade, dvostrane orijentacije. Zgrada se nalazi u Vrbanićevoj ulici. Stan se s ulične strane nalazi u suterenu dok je s dvorišne u razini zemlje. Stan se sastoji se od dvije sobe, kuhinje i kupaonice smještene u istoj prostoriji te zasebnog wc-a. Upisana površina stana iznosi 38 m2 - stoji u oglasu stana.

Točno prekoputa tuš kade stoji pećnica pa možete biti sigurni da vam se nikad neće dogoditi da vam ručak zagori dok se tuširate. Srećom, wc je odvojen od kupaone pa se nužda ipak ne vrši u istoj prostoriji u kojoj se i kuha. S obzirom na to da u ostatku stana ima sasvim dovoljno prostora i da pokraj blagovaone ima mjesta i za kuhinju nije baš jasno zašto je ona završila u kupaonici.

Stan se iznajmljuje putem agencije za nekretnine koju smo odlučili nazvati da nam objasne zašto su kupaonica i kuhinja jedna prostorija.

- Da vam iskreno kažem nisam ni ja točno siguran zašto, ali mislim da je zbog načina na koji su provedene instalacije. Svjesni smo i sami da nije baš najsretnije rješenje, a i neki klijenti koje smo vodili u obilazak stana su svi gledali na koji način bi mogli provući instalacije da maknu kuhinju iz kupaone - govori nam agent iz agencije za prodaju nekretnina.

- Bar uvijek možete reći da vam je stan jedinstven, a zato je i cijena najma samo 300 eura - govori nam kroz smijeh ovaj agent.

Ako vam ne smeta da netko kuha dok se tuširate i u potrazi ste za stanom oglas za ovu neobičnu nekretninu možete pogledati ovdje.