Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Uz 24sata i Mobilmediju osvoji 10.000 kn za opremanje doma

SAKUPLJAJ KUPONE Tri dana sakupljajte nagradne kupone iz 24sata koji vam mogu donijeti odličan bon u Mobilmediji uz koji možete lako nabaviti fantastične kućanske aparate

Foto: Dreamstime
0 komentara

Od srijede krećemo s novom nagradnom igrom u kojoj možete osvojiti 10.000 kuna za opremanje doma vrhunskim kućanskim aparatima iz Mobilmedije.

Mobilmedia je jedan od uspješnih i prepoznatih lanaca trgovina tehnike na tržištu sa širokom ponudom bijele i audio-video tehnike, IT opreme, mobitela i tableta, foto opreme, malih kućanskih aparata, “gadgeta” za zabavu i mnogobrojnih dodataka za dom. Bon se može potrošiti na male kućanske aparate kao što su mikrovalne pećnice, tosteri, glačala, kuhala za vodu, aparati za kavu, roštilji, blenderi, mikseri, friteze, sušila za kosu, usisavači, sokovnici i friteze. Od srijede, 17. travnja, do petka, 19. travnja, svaki dan u 24sata objavljivat će se po jedan nagradni kupon. Kupone će čitatelji izrezivati i skupljati te će tijekom tri dana sakupiti ukupno 3 kupona.

Foto: Promo

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe 3 nagradna kupona, ispune ih traženim podacima i  pošalju na adresu P.P. 923, 10001 Zagreb s naznakom 24sata nagradna igra “Osvoji 10.000 kuna za opremanje doma”. U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do ponedjeljka, 6. svibnja 2019. godine do 9 sati ujutro. Nagrada će se isti dan iza 10 sati javno izvlačiti uz nadzor tročlane komisije.

Pravila o korištenju osobnih podataka:

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji 10.000 kuna za opremanje doma”, koja se održava u jednom kolu od 17. 4. do 19. 4. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem. Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message