Obavijesti

Viral

Komentari 2

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!

VIDEO Hidrant usred staze u Koprivnici. Izvođač radova za 24sata: Pratili smo projekt!

Iz turske firme Cengiz koja je glavni izvođač radova kažu kako su pratili glavnu projektnu dokumentaciju i zakonske građevinske dozvole. Ali i da će premjestiti hidrant uz stazu

VIDEO

Nakon što smo iz Podravskog lista prenijeli vijest o radovima na pješačko biciklističkoj stazi u Đelekovačkoj ulici u Koprivnici gdje se na fotografiji vidi „zarobljeni“ hidrant na sredini staze, zatražili smo objašnjenje od turske tvrtke Cengiz koja izvodi radove na tom dijelu. Zanimalo nas je kako se moglo dogoditi da je hidrant ostao na sredini staze i predstavlja opasnost biciklistima, posebice onima koji se voze noću ili pri slabijoj vidljivosti. 

Pogledajte video: Hidrant usred staze

Pokretanje videa...

Koprivnica, Đelekovečka cesta 00:26

Pa ti vozi bicikl

U prvom dijelu podužeg odgovora navode da su oni glavni izvođač radova na obnovi pruge Križevci-Koprivnica-državna granica. Glavna svrha projekta je obnova stare željezničke pruge i izgradnja još jedne nove pruge uz nju kako bi se poboljšao prometni kapacitet. Kažu da je glavna svrha projekta uklanjanje nekih od željezničkih prijelaza kako bi se poboljšala brzina i udobnost putovanja željeznicom i poboljšala sigurnost prometa stoga imaju neke konstrukcije podvožnjaka i nadvožnjaka na cijeloj trasi. Kažu kako u svom radu prate glavnu projektnu dokumentaciju te zakonske građevinske dozvole.

VIDEO Nevjerojatno! 'A je to' gradnja usred Koprivnice! Pa ti vozi po ovoj biciklističkoj stazi
VIDEO Nevjerojatno! 'A je to' gradnja usred Koprivnice! Pa ti vozi po ovoj biciklističkoj stazi

Međutim, ako uoče bilo kakav problem ili nedostatak u projektima, razgovaraju o tome s naručiteljem, inženjerom i vlasnikom infrastrukture ili imovine kao što su KC Vode, Grad Koprivnica…

- Iako hidrantni vod koji se nalazi u pješačkoj stazi Delekovečke ceste nije dio našeg glavnog projekta, o rješenju se već razgovara s KC-Vodama. Dobili smo i upute od HŽ za rješavanje problema. U najkraćem roku bit će izmješten hidrant uz pješačku stazu. Budući da na skladištu imamo rezervni materijal, sve će biti napravljeno u idućih nekoliko dana - potvrdili su nam iz turske tvrtke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.