Obavijesti

Viral

Komentari 0

VIDEO Ljubav jedne mame rode! Pogledajte kako štiti svoje ptiće

VIŠKOVCI - Dirljiv prizor mame rode koja se nadvija nad gnijezdom kako bi od jake kiše zaštitila svoje mladunce snimila je profesorica biologije Danijela Slišković iz Osnovne škole Ivana Tišova. Roda je svila gnijezdo tik ispred škole, a učenici ove pernate životinje promatraju s divljenjem. - Roda štiti njihove glave - objašnjavala je učiteljica znatiželjnim učenicima.

Pokretanje videa...

Roda čuva djecu 00:36

Pogledajte bijes igrača Hajduka nakon što ga je trener zamijenio

SLAVEN - HAJDUK 0-2 Leon Dajaku izašao je iz igre u 57. minuti, trener Gennaro Gattuso nije bio zadovoljan njegovom izvedbom i uveo je Ganca Bambu, a Kosovar je zgrabio bočicu i pogodio sjedalo na klupi. Smirivao ga je kapetan Lovre Kalinić

Pokretanje videa...

Dajaku rasturio klupu Hajduka 00:43

VIDEO Pepeo zapalio skladište, vatrogasci uspjeli spasiti kafić

ZAGREB - Vatrogasci JVP Zagreb s pet su vozila u ponedjeljak prije 6 sati dojurili na intervenciju u Ulici grada Vukovara na Krugama. Prestrašeni građani dojavili su kako gori skladište uz kafić u vlasništvu sportske udruge. Kako je objavila policija, za sve je kriv pepeo sa žarom kojeg je 53-godišnjakinja odbacila u koš za otpad. Ozlijeđenih nije bilo, a visina štete se utvrđuje.

Pokretanje videa...

Požar skladišta 00:21

Pogledajte hrvatski niželigaški gol sezone! Varaždinski student zavaljao dvojicu i slavio kao CR7

Matija Garić (22), nogometaš Zelengaja iz Donjeg Kućana, dobio je najviše glasova u izboru za niželigaški gol sezone Sofascorea i osvojio sportsku opremu za svoju momčad vrijednu 2000 eura. U utakmici protiv Plitvice iz Selnika 21. listopada 2023. u pobjedi 4-0 krasno je izbacio dvojicu protivničkih igrača i desnicom pogodio suprotne rašlje. A onda je i proslava bila sa stilom, imitirao je Cristiana Ronalda. Radi se o studentu Fakulteta organizacije i informatike iz Varaždina.

Pokretanje videa...

Matija Garić zabio niželigaški gol tjedna 00:53

Nevjerojatna snimka: Svi trube, a vozač u krivom smjeru ulazi u tunel na brzoj cesti u Dugopolju

Jedan vozač u Splitu je sinoć svojom nesmotrenom i kažnjivom vožnjom doveo cijeli promet u opasnost. Vozio je u suprotnom smjeru na brzoj cesti od Dicma prema Dugopolju. Na snimci, koja se širi društvenim mrežama, se čuje kako mu ostali vozači trube. - Pogledajte kamikazu kako vozi u kontra smjeru - napisali na na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. Na kraju je vozač/vozačica i ušao/la u tunel u krivom smjeru... Policija nam je potvrdila da su priveli osobu koja je upravljala vozilom te da je istraga u tijeku.

Pokretanje videa...

Vožnja u krivom smjeru 01:09

VIDEO Šego izluđivao Goričane, Mamić i Mitrovski riješili posao. Pogledajte slavlje Varaždinaca

VARAŽDIN - Veliko slavlje u baroknom gradu. Varaždinci su s 2-1 pobijedili Goricu i skočili na četvrto mjesto HNL-a! Iza Dinama, Rijeke i vodećeg Hajduka. Mitrovski i Mamić su riješili sav posao, po jedan zabili i po jednom asistirali. No, odličnu utakmicu odigrao je Michele Šego, koji je bio neprekidna napast za goste iz Velike Gorice. Mario Carević doživio je poraz u debiju na turopoljskoj klupi.

Pokretanje videa...

NK Varaždin vs HNK Gorica 2:1 01:39