Obavijesti

Viral

Komentari 5

VIDEO Ptica uletjela u dućan u Zagrebu: 'Grickala je peciva, a zaletjela se i u mesnicu'

VIDEO Ptica uletjela u dućan u Zagrebu: 'Grickala je peciva, a zaletjela se i u mesnicu'
2

Odletjela je i do mesnice pa svratila nazad, iščvokala je hranu ljudima, priča nam čitateljica o incidentu u nedjelju oko 13 sati gdje je ptica ordinirala po samoposlužnoj pekarnici jednog trgovačkog lanca

VIDEO

U jednu trgovinu u Zagrebu u nedjelju je oko 13 sati uletio nepozvani gost - mala ptica je doletjela u jednu od poslovnica velikog trgovačkog lanca, gdje ju je naša čitateljica snimila kako zobe peciva.

Iz trgovačkog lanca potvrdili su nam da je ptica bila u njihovoj poslovnici, a svu zahvaćenu hranu uklonili su iz prodaje te angažirali vanjsku tvrtku koja je pticu iznijela van objekta na adekvatan način, budući da se radilo o zaštićenoj vrsti.

POGLEDAJTE VIDEO: Ptica se pogostila pecivima

Pokretanje videa...

Ptičica u dućanu VIDEO

- Išla sam s dečkom kupit stvari i kruh, kad ono ptičica jede i šeće po pecivima. Odletjela je i do mesnice pa svratila nazad. Jedna gospođa je tražila prodavačicu da je upozori o ptici, ali činilo se da ju je izignorirala. Ljudi su počeli vraćati svoja peciva kad su vidjeli pticu, nitko nije htio uzimati više hranu. Mogla se proširiti bilo kakva bolest - rekla nam je.

Trgovački lanac: Angažirali smo vanjsku tvrtku da izvuče pticu

Upit smo poslali trgovačkom lancu, a njihov pisani odgovor prenosimo u cijelosti:

- Imamo vrlo visoka načela i pravila o postupanju s hranom. Svi proizvodi tretiraju se i izlažu s maksimalnom opreznošću, prema najvišim higijenskim standardima, a svojim kupcima jamčimo higijensku ispravnost proizvoda što potvrđuje i sustav HACCP na kojemu se temelje naši procesi i kontrole koje redovito provodimo. Prema pravilima našeg trgovačkog lanca sva hrana koja nije čuvana na adekvatan način smjesta se uklanja iz prodaje i zbrinjava, a to je učinjeno i u ovom slučaju. Osim toga, uočene ptice prijavljene su nadležnim odjelima, nakon čega se vanjska tvrtka pobrinula da iste pronađu put van spomenutog objekta, budući da su ptice zaštićena vrsta te nam je kao društveno odgovornoj tvrtki bitno postupanje na human način - puštanjem na slobodu - priopćili su nam iz trgovačkog lanca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...
VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu