Viral

Komentari 0

VIDEO Vau, di si kupio skejt?

VIDEO Vau, di si kupio skejt?

Novi hit na TikToku, dva bulldoga voze skateboard. Chowder i Maddie obožavaju klizati na kotačićima, a svako od njih ima svoj skateboard. Chowder je skupio mnogo gledatelja preko TikToka...

Chowder i Maddie su dva bulldoga koja su postala poznata po vožnji na skateboardu.

Bulldog Chowder je veliku pažnju dobio na TikToku zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj sposobnosti skateboardinga. Pas je odlično razvio svoje vještine, prenosi Mirror

Video na kojem Chowder vozi skateboard je objavljen na TikTok profilu @chowderthebulldog te je postao veliki hit s više od 200.000 pregleda i preko 25.000 lajkova. 

U videu se prvo može vidjeti ako Chowder i njegova sestra Maddie skaču od sreće i nestrpljivo promatraju dok njihov vlasnika raspakirava novi set skateboarda.  Nakon što su ploče izašle, oboje biraju svoje favorite. Maddie se više sviđa manji od njih. 

Čim je skateboard otpakiran, Chowder se penje i isprobava svoju novu igračku, te nevjerojatno kliže na dasci.

Ispod videa su brojni komentari gledatelja koji su šokirani videom i Chowderom. 

- On je još uvijek nešto najdraže na internetu. Presladak je - jedan je od brojnih komentara ispod videa.

Chowder je prikupio mnogo pratitelja na TikToku a trenutno na svom profilu ima 850 000 pratitelja. 

No, Chowder nije jedini bulldog koji je postao hit na TikToku.

Bulldog Fella je postao viralan nakon svog prvog teškog dana u novom klubu za štene. 

Fella se nije družio s ostalim štencima već je sve vrijeme proveo uz svog vlasnika ili sjedio u kutu. Međutim, hrabro štene je na kraju skupilo hrabrosti i upoznalo nove prijatelje. 

Osim njih, novi hit je i bulldog Stella. Stella je pokazala da nije zadovoljna kada ju vlasnik prestane maziti. Čim maženje prestane ona glasno zacvili. 

Stella je navikla da sve ide njenim putem, to se na videima može vidjeti kada se vlasnik odmah vraća trljanju njene glave.