Obavijesti

Viral

Komentari 160

"Vidovnjak me liječio seksom dok je muž čekao ispred kuće"

"Vidovnjak me liječio seksom dok je muž čekao ispred kuće"
1

Mlada Srpkinja se zbog obiteljskih i zdravstvenih problema obratila vidovnjaku Zoranu T, zvanom Triša vidovnjak, i time svoj život, kako kaže, pretvorila u pravi pakao...

VIDEO

Neki od vidovnjaka u Srbiji imaju nesvakidašnje i iznimno nepristojne “metode”, a jedan je muškarac, koji se predstavlja kao Triša vidovnjak, jednoj Srpkinji pokušao skinuti magiju - seksom, javlja Alo.

Žena je ovom vidovnjaku “platila” i svojim tijelom, a sada upozorava druge da ne nasjednu na isti trik, jer joj je na ovaj način uništen život. Mlada žena se, naime, zbog obiteljskih i zdravstvenih problema obratila vidovnjaku Zoranu T, zvanom Triša vidovnjak, i time svoj život pretvorila u pakao.

U svojoj ispovijesti ona tvrdi da je samozvani vidovnjak seksualno zlostavljao, da joj je uništio brak i obitelj i da danas jedva hoda. Ona moli da se tog vidovnjaka spriječi u onome što radi.

Ova žena svoju je ispovijest iznijela na internet stranici za prevarene žrtve vidovnjaka. Ona kaže da joj je život uništio mag iz okoline Beograda, čije je ime i navela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zoran T, najveći je prevarant u Srbiji, zvani Triša vidovnjak. Radi preko fotografije, putem hipnoze, prisiljavao me je u besvjesnom stanju da se skinem, prisilio me na oralni i analni seks. Dodirivao mi je grudi, dok su moj muž i sin sjedili ispred kuće, jer nas je pojedinačno uvodio u sobu… – napisala je ova lakovjerna žena.

Kaže da dugo vremena to nije mogla nikome ispričati, nikome se nije mogla povjeriti jer se sramila svega što se dogodilo.

- Ostali smo bez novca, ne mogu hodati niti šetati ulicom, uništio mi je brak i sve nas napravio budalama. Našoj kući je nanio mnogo zla, i od tada nam ništa ne ide kako treba. I danas vrši pritisak na moj um i moje tijelo. Radim nekontrolirane pokrete. Obitelj nam je uništio i ne znamo što se događa – svjedoči ova žena koja je uvjerena da vidovnjak i dalje utječe na nju i da je glavni krivac za njeno stanje.

Upozorava sve druge da je riječ o vidovnjaku koji se reklamira kao čovjek koji može predviđati i skida magiju čak i putem fotografija.

- Vjerujem da će Bogu platiti jednog dana za sva svoja zla, a nadam se da će i policiji - kaže očajna žena.

Vidovnjak koji je ovoj ženi magiju skidao seksom, nije jedini koji je na ovaj način zlostavljao naivne ljude.

Prije šest godina u okolini Valjeva lažni vidovnjak je završio na sudu jer je tvrdio da otklanja čini kupanjem klijentkinja u “čarobnoj vodi”.

Klijentkinje je gole kupao u lavoru, a jednoj je rekao da je njena magija toliko teška da je mora preuzeti na sebe i to seksom. Žena je pristala, da bi potom za tri tretmana, uključujući i seks, platila vidovnjaku 500 eura i još mu dala i zlatni lančić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...