Obavijesti

Viral

Komentari 2

Vodimo vas na Zrće: Tko je osvojio karte za Fatboy Slima?

Vodimo vas na Zrće: Tko je osvojio karte za Fatboy Slima?
1

Svjetska DJ zvijezda Fatboy Slim nastupa na novaljskoj plaži Zrće 9. srpnja. Izvukli smo imena pet sretnika koji će se odlično zabaviti na Zrću!

Svjetska DJ zvijezda, Brtianac Fatboy Slim 9. će srpnja nastupiti na novaljskoj plaži Zrće. Njegov nastup bit će kulminacija Big Beacha, prvog hrvatskog 24-satnog partyja na otvorenom. Na događaju se očekuje više od 10 000 fanova iz cijelog svijeta. Za vrijeme trajanja Big Beach partya pristup plaži Zrće biti će moguć jedino uz predočenje valjane ulaznice. Slijedeći veliki uspjeh prošlogodišnjeg nastupa Fatboy Slima u Umagu, namjera je Big Beacha postati prepoznatljivim događajem početkom srpnja idućih godina u Hrvatskoj. 

Britanac Fatboy Slim u svijetu je postao prepoznatljiv po fascinantnim nastupim pred milijunima fanova. Njegov nastup u Rio de Janeiru, na plaži Flamenco, posjetilo je 360.000 ljudi, a legendarni party na plaži u engleskom Brightonu ispred 260.000 fanova ostao je brinaski party br. 1 do danas. Na Zrće dolazi nakon nastupa na Big Beach Festivalu u Japanu, te gaža u SAD i Kanadi.  

Fatboy Slim britanski je DJ i producent te pionir elektronske plesne glazbe koja je postigla masovnu popularnost sredinom 90-ih godina, za što definitivno dobar dio zasluga treba pripisati i njemu. Majstor beata izveo je plesnu glazbu iz klubova i doveo je na vrh top lista širom svijeta. Njegova diskografija obuhvaća pet samostalnih albuma.

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Nagradna igra je završila, a sretni dobitnici su: 
Ana Jerković, Split
Mihael Kovačević, Velika
Katarina Malenica, Zagreb
Erna Kahrić, Lukavec
Dejan Gujić, Trogir

Ulaznice možete podići na dan partyja na ulazu, uz predočenje osobne iskaznice i napomenu da ste ih osvojili u nagradnoj igri 24sata. Želimo vam dobar provod! 

Za više informacija o događanju, posjetite www.bigbeach24.com 

Pratite nas i dalje, jer tijekom ljeta vas čekaju još brojna iznenađenja!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.
VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...