Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
14 komentara

Vratila božićno drvce u dućan: 'Želim novac nazad, umrlo je'

Dućan joj je vratio novac, a sve je usnimila i postavila užasnuta mušterija koja je stajala u redu. Fotografiju iz poslovnice te podulji status objavila je na društvenoj mreži

Foto: screenshot/Twitter
14 komentara

- Ovo se ne može izmisliti. Jučer, 4. siječnja u dućanu Costco. Sramite se, Costco, srami se jadnice, no sve će nas koštati kad se pročuje - započela je svoj ljutiti status šokirana gospođa, kojeg je prenio Metro.

- Žena je stajala u redu, potpuno nonšalantno, kako bi vratila svoje božićno drvce "jer je mrtvo". Sve sam vidjela svojim očima prije pola sata. Da nisam vidjela, ne bih vjerovala da postoji netko s toliko malo moralnih vrijednosti i manjka savjesti. Ono što mi slama srce je činjenica da je trebala taj novac toliko, a izgubila je svo poštovanje i dostojanstvo. Voljela bih da se nisam isprva osjetila toliko uvrijeđenom, možda bih razgovarala sa ženom da vidim u čemu je stvar. Tužna sam i žao mi je - napisala je šokirana mušterija. 

Gospođa s "mrtvim drvcem" na kraju je dobila i povrat novca na svoj račun. 

- Ona nema savjest. Kada sam ju iznenađeno pitala: "Šalite li se?!" i fotografirala ju, nije uopće reagirala - napisala je svjedokinja na Facebooku. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message