Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Zabranili joj da na let ukrca pauna: 'Ali on mi je podrška...'

Mlađa žena, umjetničkog imena Ventiko, inače iz Brooklyna, voljenog pauna naumila je sa sobom ukrcati na let. Ponudila je za njega platiti i avionsku kartu. Ipak, osoblje joj ukrcaj u putnički prostor nije dozvolilo

6 komentara

Putnici u zračnoj luci Newark u New Jerseyju službenici su prije nekoliko dana zabranili da se ukrca u zrakoplov United Airlinesa zajedno s paunom za kojeg je tvrdila da joj je 'emocionalna podrška', piše BBC

POGLEDAJTE VIDEO:

[video: 1198529 / ]

Mlađa žena, umjetničkog imena Ventiko, inače iz Brooklyna, voljenog pauna naumila je sa sobom ukrcati na let. Imao je rezervirano sjedalo, a Ventiko je ponudila platiti i avionsku kartu. Ipak, osoblje joj ukrcaj u putnički prostor dozvolilo, prvenstveno jer je jednostavno prevelik. Iz Uniteda su pojasnili da su putnici obrazložili razloge i prije nego je došla u zračnu luku. 

Na fotografijama koje je objavila stranica The Jet Set vidi se paun kako stoji na kolicima za prijevoz prtljage dok drugi putnici u šoku gledaju kako se šepuri u jednom od terminala. Paun Dexter ima i svoje profile na društvenim mrežama na kojima vlasnica redovito objavljuje njegove 'dogodovštine'. 

Zrakoplovne kompanije putnicima s emocionalnim ili psihičkim problemima uglavnom dozvoljavaju da sa sobom na letove povedu terapijske ljubimce. No broj takvih zahtjeva posljednjih je godina u porastu jer su putnici tu praksu počeli iskorištavati i sa sobom ukrcavati pse, mačke i druge životinje. 

Prije tri godine osoblje na letu US Airwaysa iz zrakoplova je ispratilo putnicu koja je sa sobom ukrcala svinju Hobie. Svinja se prije nego je zrakoplov uopće poletio 'olakšala' u putničkom prostoru i napravila velik nered pa je zajedno s vlasnicom izvedena iz zrakoplova.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message