Obavijesti

Viral

Komentari 13

Zaslužuje da mu se naklonimo: Bez podlaktica svira bubnjeve

Zaslužuje da mu se naklonimo: Bez podlaktica svira bubnjeve
1

Cornel je daleko dogurao za nekoga kome liječnici nisu htjeli izdati rodni list jer su mislili da neće živjeti više od par dana. Studira na Oxfordu, svira, pliva, igra bilijar...

VIDEO

Cornel Hrisca-Munn rođen je 1991. godine u Rumunjskoj bez obje podlaktice i s teško deformiranom desnom nogom. Budući da je liječnik predvidio kako neće živjeti više od par dana, nije mu izdan ni rodni list.

Kad ga je vidjela, njegova je majka od užasa pretrpjela živčani slom, pa je završio u sirotištu i prije nego što ga je prvi puta nahranila. 

Pokazat će se kasnije da je to za njega ipak bila sretna okolnost jer ga je tamo na molbu liječnika usvojila Engleskinja Doreen Munn, koja je rumunjskoj sirotinji donosila hranu i odjeću.

Zahvaljujući njoj i očuhu Tedu, koji su mu priuštili sve što su mogli, Cornel je izrastao u krasnog i ambicioznog momka koji danas studira filozofiju i teologiju na Oxfordu. 

Uživa u sviranju bubnjeva i bas gitare, igranju bilijara, plivanju i vožnji na biciklu, a redovito na razne načine skuplja donacije kako bi pomogao hendikepiranoj djeci.

- Borac sam, ne dopuštam da mi tjelesni hendikep stoji na putu do ostvarenja snova. Trudim se uvijek pronaći neko rješenje - izjavio je svojedobno za list The Telegraph, a da je tome doista tako, dokazat će vam i u videu koji je postavio na YouTube.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

TikToker: 'Split je superjeftin! Tu se  osjećate bogato!'; Stižu mu odgovori: 'Jesi ti bio u Splitu?!'
SPLIĆANI NISU ODUŠEVLJENI...

TikToker: 'Split je superjeftin! Tu se osjećate bogato!'; Stižu mu odgovori: 'Jesi ti bio u Splitu?!'

Tako je kazao i kako Split ima svoj Koloseum. I puno 'kamenih stvari'. Preporučio je svima da probaju maslinovo ulje. Ali kaže i kako je to maslinovo ulje toliko skupo da ga se ne prodaje u Splitu...

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!
PROCURILE BROJKE

Otkrivamo: Livaja najplaćeniji nogometaš HNL-a, ali jedan je trener zaradio više i od njega!

Plus+ Više od milijun eura prošle su godine zaradili Petković, ali i jedan pomalo zaboravljeni dinamovac, a blizu milijuna su Nikola Kalinić, Josip Mišić, kao i Livaković, koji je otišao na ljeto. I treneri su se fino obogatili...
'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'
VIDEO: PROŠLE SU 34 GODINE

'Pištolj je bio napunjen, rekli su mi da pucam Bobanu u leđa...'

Dinamo protiv Zvezde, 13. svibnja 1990. Zločinac Arkan paradirao je s pištoljem uz teren, milicija je tukla samo hrvatske navijače, a golobradi kapetan plavih ušao u povijest