Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
5 komentara

Želi hipnotizirati sina da navija za Arsenal, a ne za Tottenham

Nesretni otac tvrdi da njegova žena "nema pojma da on ovo radi". Dodao je i kako je dobio bonus na poslu pa je odlučio da je promjena voljenog kluba njegovog šestogodišnjeg sina očito vrijedna investicije

Premier League - Arsenal vs West Bromwich Albion
Foto: Isabel Infantes/Press Association/PIXSELL
5 komentara

Jedan otac, nesretan zbog odluke svog sina (6) da navija za nogometni klub Tottenham, odlučio je angažirati "profesionalca" koji će njegovom sinu otvoriti oči i nagovoriti ga da počne navijati za Arsenal. Tvrdi da je dobio tu ideju nakon što je vidio da je jedan hipnotičar uspio nagovoriti navijače jednog i drugog tima da navijaju za onaj suprotni. 

Naime, otac je postavio reklamu na stranicu Bark.com koja spaja lokalne ljude s uslugom koju trebaju. Pa je tako nesretan otac odlučio da će postaviti oglas u kojem traži hipnotičara. No, čini se da nema niti jednog takvog u Londonu gdje obitelj živi pa se obratio široj javnosti. Za dobru hipnozu nudi 3.000 funti (oko 26.000 kuna). 

Nesretni otac tvrdi da njegova žena "nema pojma da on ovo radi". Dodao je i kako je dobio bonus na poslu pa je odlučio da je promjena voljenog nogometnog kluba njegovog šestogodišnjeg sina očito vrijedna investicije. Otac želi i da se taj problem oko navijanja riješi do iduće sezone. 

Srećom, otac ipak tvrdi da će voljeti svog sina bez obzira na to za koji klub navija, piše Mirror

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message