Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Žena u vrtu pronašla kobru od metra i pol i zatukla je lopatom

Gospođa Kehoe novinarima je rekla da je najprije zamijetila točku na zmijinu tijelu, karakterističnu za kobre, nakon čega je bez puno razmišljanja zgrabila lopatu i njome pritisnula gmazov rep

27 komentara

Sedamdesettrogodišnja Kathy Kehoe iz mjesta Fairless Hills blizu Philadelphije lopatom je ubila kobru koju je otkrila u vrtu stambene četvrti u kojoj živi.

Američki mediji pišu da je riječ o istoj četvrti u kojoj je u ožujku ove godine policija iz jednog od stanova izvukla 20 otrovnih zmija, no gradske vlasti još uvijek ne znaju je li ubijena kobra 'stigla' iz istoga stana. 

Ženi je pozornost privuklo uznemireno glasanje ptica ispred njezina stana, a kad je bolje pogledala ugledala je zmiju dugačku oko metra i pol.

Gospođa Kehoe novinarima je rekla da je najprije zamijetila točku na zmijinu tijelu, karakterističnu za kobre, nakon čega je bez puno razmišljanja zgrabila lopatu i njome pritisnula gmazov rep. 

Zmija se potom izvila prema gore i raširila, što je za Kathy definitivno bio znak da je riječ o kobri.

"Znala sam da je moram odmah ubiti, ali i da je to što kanim učiniti vrlo opasno. Jednostavno sam tako reagirala. Pomislila sam na djecu i ostale stanovnike ove zajednice i samoj sebi rekla da joj ne smijem dopustiti da umakne", kazala je odvažna bakica novinarima.

Lokalni policajci pozvali su stanovnike gradića da ih, u slučaju da primijete zmije, radije nazovu telefonom i puste stručnjake da riješe problem. 

(abe)

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message