Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Zmija u cipeli proputovala tri kontinenta i prešla 15.000 km

Morie Boxall pronašla je patuljastog pitona u cipeli koja je bila u koferu. Osim što je piton prošao velik put, na putovanju je odbacio i kožu. Sad je u karanteni u škotskoj

2 komentara

Jedna je zmija u cipeli u putničkom kovčegu proputovala tri kontinenta i prešla oko 15.000 km na putovanju iz Australije prema Škotskoj, izvijestili su u ponedjeljak australski mediji.

Neotrovni patuljasti piton pronađen je u petak u cipeli Moire Boxall koja se vratila s ljetnog odmora iz Australije, prenio je australski ABC.

Paul Airlie, njezin zet, koji s obitelji živi u gradu Mackayu u Queenslandu, za australsku je televiziju rekao da je piton skriven u cipeli u koferu za sve bio veliko iznenađenje.

"Moire Boxall nije očekivala da će pronaći zmiju kad je raspakirala torbu po povratku kući u Škotsku. Nevjerojatno je da je patuljasti piton stigao od Mackaya do Glasgowa, a da ga nitko nije zamijetio", kazao je Airlie. "Zmije su Škotima strane poput snijega stanovnicima Queenslanda", našalio se. 

I ne samo da je zmija prešla 15.000 km, već je na putovanju u cipeli preko triju kontinenata odbacila kožu, što se vidi na fotografijama koje su objavili lokalni mediji. 

Trenutačno je piton u karanteni u Škotskoj.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message