Obavijesti

FXLider svim čitateljima daje 50€ za trgovanje dionicama

FXLider svim čitateljima daje 50€ za trgovanje dionicama
1

Nedavna izjava CEO-a Microsofta Satya Nadella-e da će Microsoft u budućnosti mnogo pouzdanije ostvarivati dobit nego što je to bio slučaj u prošlosti odjeknula je Wall Street-om

FXLider svim čitateljima 24sata daje 50 eura za uspješan početak trgovanja cijenom dionica Microsofta i drugih najvećih kompanija na svjetskoj burzi, jedinoj burzi na kojoj investitori mogu zaraditi i kada cijene akcija rastu, ali i kada cijene akcija padaju.

Otkrijte svjetsku burzu – Preuzmite 50 EURA ovdje

Nakon dvosatnog sastanka CEO-a Microsofta i financijskih analitičara, iznesen je plan prema kome će buduće poslovanje kompanije biti znatno manje zavisno od softverskih proizvoda vezanih za desktop računare. 

’Ovim Microsoft pokušava da se udalji od prodaje softverskih paketa koji donose jednokratni prihod od prodaje ka pretplatničkom modelu kao što je slučaj sa Netflixom ili ugovorima sa mobilnom telefonijom. Da bi ovaj pretplatnički poslovni model uspješno funkcionirao,  Microsoft će morati da proširi bazu korisnika Windows operativnog sistema. Zbog toga je odlučeno da se Windows transformira  tako da može da se koristi i na mobilnim uređajima kao i na tradicionalnim laptopovima’ kažu u FXLider-u.

Prema procjenama Microsoft-a, pretplate na softver bi trebalo da privuku veći broj korisnika kojima bi vremenom bila ponuđena i opcija pretplate na druge proizvode kao što su mobilne aplikacije, a što bi u konačnom rezultatu donijelo i veći prihod po korisniku.

’I druge softverske kompanije kao što su Oracle i Adobe Systems također rade slične promjene. Kao i one i Microsoft putem inovacija pokušava da u očima investitora ostane kompanija koja se i dalje razvija, a ne ona čiji su najbolji dani u prošlosti’ navode u FXLider-u.

Ipak, transformacija Microsoft-a će biti kompleksnija nego kod drugih kompanija zbog ogromnog broja već postojećih korisnika kako personalnih tako i korporativnih računara. 

Otkrijte svjetsku burzu – Preuzmite 50 EURA ovdje

Kao rezultat novog poslovnog modela za Windows , Microsoft očekuje jak rast prihoda makar na kraći rok. Tokom travnja cijena akcija ove kompanije porasla je 23.50%.

  FXLider ima ekskluzivnu suradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autoriziranom i reguliranom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. 

Risk Warning and disclaimer

Contracts for Difference (CFDs) are leveraged products and carry a high level of risk to your capital as prices may move rapidly against you. Losses can exceed your deposits and you could be required to make further payments. These products may not be suitable for all clients therefore ensure you understand the risks and seek independent advice. This material does not constitute an offer of, or solicitation for, a transaction in any financial instrument. FXLider accepts no responsibility for any use that may be made of these comments and for any consequences that result. No representation or warranty is given as to the accuracy or completeness of this information. Consequently any person acting on it does so entirely at their own risk.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način
Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
KORISTITE LI GA?

Treći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha

Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku