Obavijesti

Velika sreća vrijedna 100.000 kn koju mi je priuštilo Gorenje

Velika sreća vrijedna 100.000 kn koju mi je priuštilo Gorenje
19

Gospođi Zdenki Rajković, doista se isplatilo kupovati Gorenje bijelu tehniku, jer je kao nagradu osvojila kompletno uređenje stana svim proizvodima Gorenje.

Gospođi Zdenki Rajković iz Siska, doista se isplatilo se kupovati Gorenje bijelu tehniku, jer je kao nagradu osvojila kompletno uređenje stana svim proizvodima Gorenje u vrijednosti od čak 100.000 kuna. Gorenje je ovoga ljeta odlučilo nagraditi svoje vjerne kupce bogatim i raznovrsnim nagradama koje glavnom dobitniku omogućavaju kompletno uređenje stana, vikendice ili poslovnog prostora aparatima prema vlastitom izboru u vrijednosti od čak 100.000 kuna. Obitelj Rajković iz Siska doista ima razloga za slavlje, jer se gospođa Zdenka Rajković, supruga i majka dvoje djece, uključila u Gorenje nagradu igru i osvojila glavnu nagradu – ček na 100.000 kuna kojeg može potrošiti na bilo što iz ponude Gorenja. 

Razgovarali smo s gospođom Rajković kako se uključila u natječaj i što je sve odabrala. 

"Otišla sam kupiti mašinu za pranje rublja u Gorenje. Volim Gorenje proizvode i već dugo im vjerujem. Samo Gorenje imam doma i dobro me služe već petnaest godina. Nakon što sam kupila perilicu rublja, vidjela sam plakat o nagradnoj igri i poslala sms, kao što je pisalo. Početkom kolovoza zvali su me iz Gorenja i rekli kako sam njihova glavna dobitnica u nagradnoj igri i da sam osvojila 100.000 kuna, a na web stranicama Gorenja vidjela svoje ime. Bila sam presretna, osvojila sam svoju omiljenu marku koju oduvijek kupujem. 

Kad sam krenula birati što ću sve uzeti za 100.000 kuna, shvatila sam da mogu opremiti baš cijelu kuću namještajem i bijelom tehnikom. Počela sam birati namještaj za svaku prostoriju, tako da me u svakoj sobi sve podsjeća na sreću koju mi je priuštilo Gorenje. Uzela sam novi kuhinjski namještaj, a sada mijenjam pločice da sve bude tip-top. 

Za kupaonicu namještaj u prekrasnoj bijelo – sivoj kombinaciji, visoki sjaj, za dnevni boravak viseći namještaj u kombinaciji trešnja – sivo, pa onda još i namještaj za dvije dječje sobe. Za kćer ormar s puno pretinaca, ogledalo i komodu. Sin je odabrao nevjerojatan hladnjak za svoju kuhinju koju si je uredio odvojeno od naše. 

Za našu obiteljsku kuhinju ja sam odlučila uzeti sve novo. Kompletno sam obnovila bijelu tehniku, ugradbene kućanske aparate; novi ugradbeni hladnjak, perilicu za suđe, pećnicu... i još jednu savršenu stvar; NoFrost ormar za zamrzavanje. 

Kćer je još odabrala cijeli niz malih kućanskih aparata koje smo oduvijek željeli imati. Sada imamo sve novo; usisivač, varilicu folije, rezalicu, glačalo, toster, pekač kruha, mikrovalnu pećnicu. 

Kćer je uzela i 9-dijelni set posuđa za kuhanje, kaže sada će imati volje za kuhanje. 

Tako da vam ne mogu reći kako sam sretna. Cijela kuća nam je opremljena prekrasnim, kvalitetnim namještajem, a sva nova bijela tehnika sigurno će nas dobro služiti dugo godina. Svoju sam staru Gorenje perilicu rublja tek nakon petnaest godina morala zamijeniti novom. I to je ta nova perilica koju sam kupila kada sam se uključila u nagradnu igru. Ona mi je posebno draga. Hvala svima iz Gorenja, jako su razveselili mene i moju obitelj.“ 


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'
TRAGEDIJA KRAJ ZAGREBA

Kamionom usmrtio djevojčicu u Dugom Selu. Susjeda: 'Išla je u školu. Čuli smo strašan udarac'

Oko 12 sati u Rugvičkoj ulici dijete je smrtno stradalo u prometnoj nesreći u kojoj je sudjelovao kamion. U tijeku je očevid, kratko je objavila zagrebačka policija. Neslužbeno doznajemo da se radi o curici

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'
LED VELIČINE ORAHA

FOTO Dvor pogodilo nevrijeme: 'Led je stukao sve što je stigao, nosilo je i trgalo nam krovove!'

Čitatelj nam je poslao fotografije nevremena koje je pogodilo Unčane u općini Dvor u ponedjeljak poslijepodne. DHMZ je poslao posebno upozorenje za dvije regije u utorak
VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje
UPOZORENJE DHMZ-A

VIDEO Olujno nevrijeme stiglo u Hrvatsku: Vjetar čupao stabla, neka mjesta ostala bez struje

SAMOBOR - Olujni vjetar slomio je dreveće koje je palo na cestu kod Samobora i otežala promet. - Stabla su pala na ulazu u Samobor, odnosno izlaz Bobovica sa autoceste ispred Bregane - rekao nam je čitatelj. Velika promjena vremena s jakom kišom i olujnim vjetrom već je u ponedjeljak poslijepodne i navečer stigla u neke krajeve naše zemlje. Za središnji i istočni dio Hrvatske oglašen je narančasti meteoalarm zbog grmljavinskog nevremena. Za ostatak zemlje oglašen je žuti meteoalarm zbog grmljavine. U nekim mjestima nema struje.