Obavijesti

GRAWE-u nagrada za „Izvrstan odnos prema klijentu“

GRAWE-u nagrada za „Izvrstan odnos prema klijentu“
1

Po šesti put osiguravajuće društvo GRAWE osvojilo je nagradu „Recommender Award“ koju dodjeljuje Udruženje financijskog oglašavanja Austrije (FMVÖ)

Po šesti put u posljednjih osam godina, na Recommender Gala večeri koja se održala 26. svibnja 2014. u Beču, osiguravajuće društvo GRAWE (Grazer Wechselseitige Versicherung AG) osvojilo je nagradu „Recommender Award“ koju dodjeljuje Udruženje financijskog oglašavanja Austrije (FMVÖ). Priznanje je GRAWE dobilo u kategoriji „Osiguranja na području Austrije“ za „Izvrstan odnos prema klijentu“.

„Recommender Award“ je austrijska nagrada za odnos prema klijentu u djelatnostima bankarstva, osiguranja i stambenih štedionica koju organizira Udruženje financijskog oglašavanja Austrije (FMVÖ). Za potrebe „Recommender Award“ Udruženje financijskog oglašavanja i ovaj je put kreiralo vlastiti logotip za kakvoću koji nagrađivane kompanije u narednoj godini mogu koristiti na svim svojim promotivnim materijalima kao dokaz priznate kvalitete.

„Iznimno smo ponosni što smo po šesti put u posljednjih osam godina osvojili nagradu „Recommender Award. Posebno je zadovoljstvo što nam je ona dodijeljena između svih osiguravajućih društava u Austriji. Ova nagrada pokazuje da naši proizvodi odgovaraju zahtjevima tržišta i, naravno, da GRAWE zaposlenici ulažu golemi trud u rad s našim korisnicima“, rekao je izvršni direktor GRAWE-a, Dipl.Techn. Erik Venningdorf.

Ovom se nagradom dodjeljuju priznanja osiguravajućim društvima koja su dobila najviše preporuka unutar svoje kategorije, a ocjena se izdaje na temelju intervjua održanog s 8000 korisnika. Te je razgovore proveo Telemark Marketing institut za istraživanje tržišta. Recommender je inače dio opsežnog istraživanja financijskog sektora naručenog od strane neovisnog Udruženja financijskog oglašavanja (FMVÖ).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'