Obavijesti

Hobit: Neočekivano putovanje stižu u pet različitih formata!

Hobit: Neočekivano putovanje stižu u pet različitih formata!
11

Film Hobit: Neočekivano putovanje hrvatska će publika imati prilike vidjeti u čak pet različitih kino formata: 35 mm, digitalni 2D, digitalni 3D, HFR 3D i IMAX 3D


Hobit: Neočekivano putovanje, prvi dio jedne od najiščekivanijih franšiza ikada, od četvrtka, 13. prosinca napokon u kinima diljem Hrvatske! Film koji će promijeniti filmsku povijest, u Hrvatskoj će se po prvi puta prikazivati u pet različitih kino formata, 35 mm format, digitalni 2D format, digitalni 3D format, HFR 3D format i IMAX 3D!

Prije više od 10 godina redatelj Peter Jackson upustio se u avanturu oživljavanja trilogije Gospodar prstenova koja je zauvijek zapisana u kulturnom leksikonu svijeta. Svaki od filmova obarao je rekorde po broju gledatelja i nagrada, dok je posljednji film Povratak kralja osvojio čak 11 Oscara, uključujući one za najbolji film, režiju i scenarij. Isti se redatelj sad vraća kroz vrijeme da bi nam ispričao zapravo prvi dio priče, koji se odvija 60 godina ranije, i to kroz novu trilogiju - HOBIT. Ovo je prvi put da ćemo tu priču moći vidjeti na velikim platnima.

Filmaši su ovoga puta  bili odlučni omogućiti gledateljima da potpuno urone u Međuzemlje. Jackson je prvi puta koristio najmodernije digitalne kamere da bi film snimio u 3D i to u revolucionarnih 48 sličica u sekundi ili tzv. High Frame Rate 3D (HFR 3D).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Danas, u digitalno doba, nema nikakvog razloga da se nastavimo pridržavati 24 sličice u sekundi. Znanost nam kaže da ljudsko oko prestaje zamjećivati pojedinačne sličice pri oko 55 sličica u sekundi. Stoga nam 48 sličica u sekundi daje puno vjerniju iluziju stvarnoga života. Smanjenje neoštrine svake sličice povećava oštrinu i omogućuje da film izgleda kao da je sniman na 65 mm ili IMAX-om.Kao filmaš, nastojim svoje filmove učiniti takvima da u njih možete uroniti. Želim gledatelje izvući iz sjedala i uvući ih u avanturu. Nadam se da to iskustvo mogu ponuditi gledateljima bez obzira koji format odaberu u kinu. Osobno, najradije gledam The Hobbit: An Unexpected Journey u HFR 3D, a uvjeravam vas da će vam svaki format donijeti nevjerojatno iskustvo uranjanja u film." izjavio je redatelj filma Peter Jackson.

Hobit: Neočekivano putovanje hrvatska publika može pogledati pretpremijerno od 12. prosinca u dva najatraktivnija formata: HFR 3D i IMAX 3D, a od 13. prosinca i u svim ostalim formatima u kinima diljem zemlje!

Ovo je vrijeme u kojem je uzbudljivo ići u kina - Hobit je avantura koju nikako ne smijemo propustiti a format u kojem ćemo gledati film ovoga puta možemo izabrati u najvećoj ponudi do sada!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)
TRAŽILI NOVAC

VIDEO Policija objavila snimku privođenja muškaraca: Tvrdili su da znaju gdje je Danka (2)

BiH - Policija je u četvrtak uhitila troje ljudi iz BiH koji su na TikToku tvrdili da znaju gdje je djevojčica Danka (2), koja je ovog tjedna nestala kod Bora u Srbiji. Uhićeni su na području Hadžića. Naime, trojica muškaraca su tražili 50.000 KM za informacije o nestaloj Danki. Uhićenje je zatražio beogradski Interpol, a odjel za Cyber kriminal locirao je muškarce s pomoću njihove IP adrese. U kuću u kojoj su se nalazili upala je specijalna policija.