Obavijesti

Hotel Medena - idealno odredište za vaš odmor

Hotel Medena - idealno odredište za vaš odmor
4

Megabon, portal za povoljniju kupnju hotelskih smještajnih kapaciteta u Hrvatskoj i Europi, u svoju brojnu ponudu ubraja i vrhunske hrvatske hotele - jedan od tih hotela je i Hotel Medena!

Megabon zadržava pravo ekskluzivne prodaje hotelskih paketa hotela Medena 3*. Ljetna ponuda hotela, korisnicima Megabon portala, dostupna je uz visokih -40% popusta. Tako ćete za 8-dnevno ljetovanje na bazi polupansiona izdvojiti samo 4.546 HRK za 2 osobe i dijete do 7 godina. Obiteljski odmor u Dalmaciji možete si priuštiti do početka listopada. 

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se Hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koji će vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim. Hotel je podjeljen na dvije glavne zgrade, te dva paviljona - depadansi koji su smješteni na samoj hotelskoj plaži, udaljeni od hotela 150 m. 

Hotelska plaža pruža bezbroj mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja izdvajamo 6 teniskih zemljanih terena, mini golf, trim staza kroz borovu šumu, igrališta za mali nogomet, odbojku i košarku i odbojku na pijesku. Vaši najmlađi mogu uživati u dječjoj animaciji i raznim sadržajima na dječjim igralištima. Tu je ujedno i animacija za odrasle, koja uključuje jutarnju gimnastiku, yoga/power yoga, aerobic, školu orientalnog plesa, te razne sportske aktivnosti. Za povećanje adrenalina nude se i razni sportovi na vodi, jet ski, padobran, tuba, banana, skijanje na vodi, surfanje i jedrenje. Sve ove aktivnosti pobrinuti će se da vaš ovogodišnji ljetni odmor bude savršen!

Zanimljivosti

Vrijeme provedite istražujući ljepote Trogira. Trogir nije samo grad muzej, on je i živi mediteranski gradić, razigran suncem i toplim maestralom. Lutanjem po uskim i malim kalama grada, možda sretnete i božanskog Kairosa, Boga sretnog trenutka, uhvatite ga za njegov razigrani čuperak i doživjet ćete sretne trenutke vječne ljepote. Ne zaboravite na ponos i diku svih Trogirana, katedralu sv. Lovre, sa veličanstvenim portalom majstora Radovana. Sa vrha njenog zvonika pruža se jedinstven pogled na Trogir i njegovu okolicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je