Obavijesti

HP Stream Notebook s Win 8.1 i Office 365 za 1.999,99 kn

HP Stream Notebook s Win 8.1 i Office 365 za 1.999,99 kn
2

Novi HP Notebook s instaliranim Windowsim 8.1 i Office 365 stiže u Hrvatsku, a Mondo vam nudi odličnu priliku za prednarudžbu do 22.3. u ponoć.

Među prvima nabavite novi HP Stream Notebook 13-c010nm L2E69EA koji u Hrvatsku stiže sljedeći tjedan u limitiranom izdanju. Mondo vam nudi mogućnost prednarudžbe po odličnoj cijeni od samo 1.999,99 kn uz besplatnu dostavu. 

Notebook koji se ističe

On je plave boje, izrazito tanak, dolazi s instaliranim Windowsim 8.1 i Office 365 u trajanju od godine dana, ali njegova najveća prednost je cijena - 1.999,99 kn. Uz njegov Intel Celeron procesor i Intel HD grafiku lako ćete obavljati više zadataka odjednom dok će brzina ostati ista.

Ponesite ga sa sobom

HP Stream Notebook 13-c010nm L2E69EA inovativnog je, tanjeg dizajna te bez njega nećete izlaziti iz stana. Kristalno čist HD zaslon veličine 13,3'' u kombinaciji s DTS Studio zvukom donosi vam novo iskustvo u gledanju vaših omiljenih filmova. Laptop sadrži 2 GB RAM-a i 32 GB eMMC memorije kao i 1 TB memorije na OneDrive Cloudu. 

Požurite i prednaručite odličan HP Stream Notebook do 22.3. u ponoć jer isporuka kreće od 23.3., a količina je ograničena. Među prvima u Hrvatskoj uživajte u svim prednostima inovativnog dizajna i nevjerojatne cijene.


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Recept moje svekrve: Napravite najbolje pečene krumpire ikad!
SAVRŠENO HRSKAVI

Recept moje svekrve: Napravite najbolje pečene krumpire ikad!

Australka je na društvenoj mreži podijelila recept za, kako kaže, najbolje pečene krumpire koje ćete ikad probati. Tvrdi da je tajna u tome da ih dobro protresete u cjedilu prije pečenja

Sve što treba znati o korištenju vibratora - prema stručnjacima
VELIKI VODIČ ZA UŽITAK

Sve što treba znati o korištenju vibratora - prema stručnjacima

Vibratori mogu biti odličan dodatak u seksualni život samaca, ali i parova. Bilo da kupujete prvu takvu igračku ili ste već veteran, donosimo savjete stručnjaka o tome koji su najbolji za vas i kako ih koristiti
Masni kuhinjski ormarići noćna su mora, no rješenje već imate
LAKO JE

Masni kuhinjski ormarići noćna su mora, no rješenje već imate

Masnoća se na kuhinjskim ormarićima najlakše lovi ukoliko imaju pregibe. U slučajevima tvrdokorne nakupljene masnoće pomoći će vam otopine deterdženta i vode, octa ili paste od octa i sode bikarbone