Obavijesti

Inovacija i kvaliteta iz Boscha od sada dostupna i na Mondu

Inovacija i kvaliteta iz Boscha od sada dostupna i na Mondu
6

Uštedite do 73% na električnoj energiji, koristite manje vode pri pranju, a uz to vodite brigu o okolišu. Ovo nije mit, već stvarnost koju možete ostvariti uz Bosch.

Mondo u svojoj bogatoj ponudi bijele tehnike i kućanskih aparata nudi velik broj svjetski priznatih brandova. Od sada je ta ponuda upotpunjena i tradicijom iz Boscha dugom već više od stoljeća. Izaberite hladnjake, zamrzivače, perilice rublja i posuđa, sušilice, nape, pećnice i ploče za kuhanje inovativnog dizajna i naprednih tehnoloških rješenja.

Učinkovitiji i ekološki prihvatljiviji aparati za svaki dom

Ako ste tražili kućanske aparate koji svoju kvalitetu potvrđuju dugom tradicijom, pristupačni su cijenom, štede zajedno s vama, a usto brinu o ekologiji i budućnosti – Bosch je najbolji odabir za vas! Davne 1886. godine Robert Bosch počinje razvijati svoju viziju kako ljudima poboljšati život svojim izumima pa je već tada postao inovativan u svojoj proizvodnji. Njihov prvi okrugli hladnjak danas je zamijenjen modernijim nasljednikom, no želja za uštedom energije i briga za okoliš svake se godine diže na novu razinu.

Uz Bosch su računi manji, a uštede veće

Green Technology inside dio je svakog artikla proizašlog iz Boschevih tvornica. Njihove perilice posuđa iskoriste svaku kapljicu vode za maksimalan učinak, a hladnjaci troše puno manje električne energije kao što sušilice rublja koriste čak upola manje energije pa je moguće uštediti do 73% na električnoj energiji. Uz Bosch štednjake moguće je 2 L vode zagrijati za samo 3:39 min, što je gotovo 3 puta kraće od uobičajenog grijanja vode konvencionalnim keramičkim pločiama. Upravo zbog svoje inovativne tehnologije, ponosni su nosioci nekoliko nagrada za zaštitu okoliša.

Posjetite Mondo i proučite bogat Bosch asortiman uz koji će uštede u vašem domu biti veće, a zadovoljstvo njihovo inovativnom tehnologijom neprocjenjivo. 


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i MasterCard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.