Obavijesti

Iskonovi TV paketi napunit će vaš televizor zabavom

Iskonovi TV paketi napunit će vaš televizor zabavom
1

Novi Iskonovi korisnici zahvaljujući Try&Buy pogodnosti mogu zatražiti raskid ugovora bez izlazne naknade tijekom prva tri mjeseca korištenja.

Besprijekorna kvaliteta slike te najveći izbor kanala već u osnovnom paketu su dva glavna aduta Iskon TV-a, koji se može gledati na području cijele Hrvatske. Poznat kao inovator na tržištu, Iskon je na velike TV zaslone prvi doveo servise poput YouTube-a i Facebooka, nakon čega je i samu platformu pretvorio u društvenu mrežu, unutar koje korisnici sada međusobno razmjenjuju preporuke i sadržaje. Iako ih ima mnogo više, izdvojili smo pet trenutno najaktualnijih razloga za odabir Iskon TV usluge, koja je dio odličnih Iskonovih DUO i TRIO paketa interneta, televizije i(li) telefona.

1. Najbolji omjer cijene i kvalitete u Iskonovim TV paketima

Uz sve nacionalne, Iskonov Osnovni paket sadrži i niz popularnih kanala poput FOX-a, SportKluba1, 24Kitchena, Baby TV-a, Eurosporta, National Geographica, History Channela, čak i dva poznata erotska kanala za koja je zbog sigurnosti djece u kućanstvu moguće aktivirati besplatnu Roditeljsku zaštitu. Za one kojima to nije dovoljno, ponuda je još bogatija u Iskonovom proširenom paketu (s oko 130 kanala) ili uz pomoć posebnih paketa poput filmskog HBO-a, zabavnog PINK-a ili novog HD paketa koji korisnicima donosi najbolju sliku i sadržaj...

2. Sadržaje gledate kada vi želite, neovisno o terminima emitiranja

Uz Iskon je moguće uživati u svim pogodnostima digitalne televizije. Zahvaljujući opciji Snimalica, korisnici Iskon TV-a imaju mogućnost snimiti do 10 sati sadržaja za kasnije gledanje, u trenutku kada im to odgovara tijekom narednih 10 dana. Opcija je dostupna za 60-ak televizijskih kanala, dok funkcionalnost kontinuiranog snimanja omogućuje gledanje sadržaja s vremenskim odmakom od 72 sata. Snimalica u potpunosti mijenja način gledanja televizije, a klasični TV raspored šalje u zasluženu mirovinu. Aktivirati ju mogu svi Iskonovi TV korisnici za samo 9,99 kuna mjesečno, ako se već ne nalazi u odabranom DUO ili TRIO paketu usluga.

3. TV za van? Iskon je prvi na tržištu predstavio mobilnu TV uslugu!

Još jedna prednost Snimalice je i mogućnost njezinog podešavanja putem besplatne Iskon.TV mobilne aplikacije. Dostupna je za sve uređaje s Android i iOS operativnim sustavom. Osim pokretanja snimanja sadržaja za kasnije gledanje na TV uređaju, ova aplikacija mobitel pretvara u pregledan TV vodič, daljinski upravljač ili pretraživač filmova u bogatoj Videoteci s više od 2000 naslova. Tu je i Iskon.TV Player, naplatna opcija koja omogućuje praćenje televizijskih sadržaja u pokretu, na zaslonima mobitela, tableta ili računala. Uključuje 15-ak popularnih dokumentarnih, sportskih, glazbenih, domaćih i dječjih kanala. Player je korisnicima Iskonovih paketa dostupan uz mjesečnu pretplatu od 25,40 kuna za spomenutih 15-ak kanala, ili za 35,56 kuna uz pridodane erotske kanale Dorcel TV i X-Dream TV.

4. HD iskustvo novog programskog paketa

U sklopu Iskon.TV usluge nedavno je predstavljen i novi Iskon HD paket, sastavljen od sedam atraktivnih dokumentarnih, sportskih, filmskih i glazbenih kanala: National Geographic HD, NatGeo Wild HD, Viasat History&Nature HD, KinoTV HD, EuroSport HD, iConcertsHD i NovaTV HD. Visoka kvaliteta slike HD iskustvo izjednačuje s doživljajem gledanja na filmskom platnu, uz uživanje u najsitnijim detaljima. Paket je dostupan u narančastoj zoni dostupnosti u Iskon.TRIO paketima za 25 kuna mjesečno.

5. Aktualna Try&Buy pogodnost za sve nove korisnike

Zatražite li sada Iskonov TRIO ili DUO paket, zahvaljujući popularnoj opciji Try&Buy ćete kao novi korisnik dobiti mogućnost raskidanja ugovora bez izlazne naknade tijekom prva tri mjeseca korištenja. Try&Buy je najprihvatljiviji način iskušavanja novih usluga prije donošenja konačne odluke, nastao kako bi korisnici uvijek bili zadovoljni.

Iskonovi paketi donose pregršt sadržaja na Iskon.TV-u, danas neizostavne neograničene internetske pakete s brzinama do 5 ili 10 Mbps te besplatne minute fiksne telefonije uključene u mjesečnu naknadu. Tu su i posebni poslovni paketi prilagođeni potrebama malih tvrtki i obrta. Provjera dostupnosti usluge, kao i sve dodatne informacije o Iskon TV-u mogu se potražiti na www.iskon.hr ili besplatnom info telefonu 0800 1000.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto
'AS' U RUKAVU

Živio je s penisom na ruci šest godina, a onda mu je konačno presađen na pravo mjesto

Ud je izgubio 2014. nakon infekcije, a onda su mu ga liječnici prišili na ruku. Tamo je 'rastao' čekajući operaciju. Većinu vremena ga je skrivao u dugim majicama, a nekad bi mu i 'ispao'
Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo