Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Isprobajte Neck Comforter terapeutski ovratnik dr. Hoa!

Dr. Michael Ho posvetio je veći dio svog profesionalnog života kiropraktičara i stručnjaka za akupunkturu za rješavanje problema s bolovima u vratu te razvio je ovaj terapeutski ovratnik.

BestsellerTV
Foto: BestsellerTV

Moderan način života je postao vrlo užurban i stresan. Radimo sve duže a pred nas se postavljaju sve zahtjevniji zadaci, dok se istovremeno sve manje krećemo, sve lošije držimo zahvaljujući dugotrajnom sjedenju pred kompjuterima, televizorima ili za volanom automobila, sve lošije spavamo i sve smo više pod utjecajem emocionalnog stresa. Zbog toga mnogo ljudi danas boluje od glavobolje i bolova u vratu, ramenima i leđima. Svim ovim problemima dr. Michael Ho je posvetio veći dio svog profesionalnog života kao kiropraktičar i stručnjak za akupunkturu. Za rješavanje problema s bolovima u vratu razvio je poseban ovratnik na napuhavanje - Neck Comforter terapeutski ovratnik dr. Hoa.

Kako radi Neck Comforter terapeutski ovratnik dr. Hoa? 

Neck Comforter terapeutski ovratnik dr. Hoa je naprava na napuhavanje za poboljšanje trakcije (rastezljivosti i elastičnosti) vrata. Kad je djelomično napumpan, ovratnik dr. Hoa služi za podržavanje vrata. Napumpan do kraja, u potpunosti će držati težinu glave kako bi se smanjio pritisak na vrat i ramena. Dodatnim napuhavanjem ovratnika, mišići vrata i ramena će se nježno istegnuti podržavajući pravilno držanje. To će dodatno smanjiti napetost u mišićima vrata i ramena, opuštajući ih i smanjujući pritisak na diskove kralježnice. Pritisak zraka u ovratniku možete po želji mijenjati kako biste ga podesili tako da Vam pruža najveći osjećaj ugode. Ova je naprava posve sigurna i jednostavna za upotrebu i lako se prenosi.

Neck Comforter terapeutski ovratnik dr. Hoa sadrži:
1. Balon zračne pumpe
2. Ventil za polagano puštanje zraka
3. Glavni ventil za zrak
4. Ventil za gornji prsten
5. T – spojnica
6. Remen za pričvršćivanje 

Kako Neck Comforter ovratnik dr. Hoa. vraća vratu sposobnost rastezljivosti i elastičnosti?

Trakcija je pasivna kinezioterapijska metoda kojom se pojedini dijelovi tijela podižu i istežu sa svrhom smanjivanja pritiska i stvaranja osjećaja olakšanja u bolnim dijelovima tijela. Primjenjuje se redovno u fizioterapiji za rješavanje tegoba u vratu i ramenima i za rješavanje glavobolje.

Prosječna glava je teška od 4,5 do 5,5 kg pa se vratni mišići i mišići ramena stalno naprežu kako bi je držali uspravnom. Takva stalna aktivnost mišića, uz naprezanje kod obavljanja ostalih aktivnosti, stres kojem smo izloženi, neredovito spavanje, loše držanje, eventualne prethodne ozljede vrata i emocionalni stres mogu vremenom izazvati ukočenost mišića vrata. Ukočeni mišići uzrokuju bolove i ograničavaju pokretljivost vrata.

Starenjem, diskovi kralježnice slabe i mogu se pomaknuti iz normalnog položaja pod teretom glave i pod pritiskom zgrčenih vratnih mišića koji pritišću kralješke i diskove. Zgrčeni vratni mišići i pomaknuti diskovi pritišću živce i krvne žile te uzrokuju slabiju cirkulaciju između glave, vrata i ruku. Oslabljena cirkulacija uzrokuje glavobolje, slabost, bolove, utrnulost i osjećaj hladnoće u cijelim rukama.

Trakcijom (istezanjem) vrata, vraćamo mu njegovu pokretljivost i elastičnost pa se može po potrebi istezati i rasporediti pritisak na vratne mišiće, mišiće ramena i kralješke, te tako omogućiti normalno držanje. Istezanjem i smanjivanjem pritiska na diskove kralježnice, smanjuje se mogućnost njihova eventualnog pomaknuća a time i pritisak na živce i krvne žile. Terapeutki ovratnik također smanjuje pritisak na bolne ukočene zglobove i time Vas rješava bola i poboljšava pokretljivost. 

Naručite Neck Comforter ovratnik dr. Hoa na napuhavanje za poboljšanje trakcije (rastezljivosti i elastičnosti) vrata za samo 3 x 166,00kn odnosno 498,00 kn!
Vrijednost: 999 kn
Cijena: 3 x 166 kn   (do 12 rata bez kamata)
Cijena poštarine direktno na Vaša vrata 45,00 kn.

Message