Obavijesti

Jedinstveni Megabon paket: Hotel Van der Valk Schiphol

Jedinstveni Megabon paket: Hotel Van der Valk Schiphol
7

Ovog ljeta uhvatite pravu ponudu za posjet Nizozemskoj, zemlji vjetrenjača, klompi i tulipana, i njezinom glavnom i najpopularnijem gradu Amsterdamu.

MEGA ponuda četverodnevnog boravka u Amsterdamu čeka Vas na portalu www.megabon.eu. Provjerite zašto ovaj grad mladih, veselja i multikulturalne populacije nazivaju  i ''Sjeverna Venecija'', posjetite jedan od mnogobrojnih kafića, prošetajte gradom i pustite da Vas opčini arhitekturna dovršenost spretno osmišljenih gradskih kanala.

Nemojte oklijevati, zgrabite ovaj jedinstveni Megabon paket s kojim dobivate tri noćenja za dvije osobe, samoposlužni doručak, paket dobrodošlice, korištenje  unutarnjeg bazena za plivanje, spa i fitnes centra te besplatan parking i internet. Paket je još dodatno obogaćen i shuttle prijevozom od hotela do aerodroma Schiphol (na raspolaganju između 6.00 i 23.40 sati), odakle možete vlakom u centar Amsterdama stići za samo 15 minuta.

Hotel Van der Valk Schiphol A4 puno je više od samo običnog hotela. Njegova zgrada je smještena u blizini amsterdamskog aerodroma, a svojim gostima nudi prostrane sobe, sve s balkonima ili terasama. Tokom boravka možete uživati u vanjskom bazenu i prostorijama za wellness ili se razgibati u hotelskoj teretani te vanjskom sportskom igralištu. Hotel je poznat po odličnim uslugama i gostoljubivosti na najvišem nivou, a i po odličnom samoposlužnom doručku. U restoranu se poslužuju odlična jela, dok će u baru gosti moći uživati uz nježno pucketanje vatre kamina.

Ako je planirani put u prijestolnicu Nizozemske ujedno i Vaš prvi put, ne brinite, doživjet ćete pravu turističku poslasticu. Ovaj veličanstveni grad jedan je od kulturno najstimulativnijih i vizualno zadovoljivih doživljaja. Grad Vam nudi i mnogobrojne znamenitosti i posebnosti koje možete doživjeti u samo nekoliko dana. 

Pozivamo čitatelje da sudjeluju u nagradnom kvizu Megabon jer mogu osvojiti vikend odmor za 5 ljudi u mobilnoj kućici u Novigradu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.