Obavijesti

Jučer započeo Zagreb Auto Week u Arena Centru Zagreb

Jučer započeo Zagreb Auto Week u Arena Centru Zagreb
4

U zagrebačkom je Arena Centru na čak 30.000 četvornih metara izlagačke površine otvoreno peto izdanje Zagreb Auto Weeka!

Ova trenutno najveća auto-moto priredba u Hrvatskoj posjetiteljima nudi pregršt zanimljivosti iz svijeta oktana te publici premijerno predstavlja neke od najnovijih modela poznatih auto brandova. 

Novi modeli, Mercedes-Benz GLA i C klasa nikoga nisu ostavili ravnodušnim, a ponajviše ljubitelje ovog premium brenda. Posjetiteljima je predstavljen i novi Polo Fresh koji odiše jedinstvenim detaljima i unaprijeđenom tehnologijom, dok je Citroënova ekskluzivna DS linija plijenila pozornost svojom atraktivnošću i kreativnim dizajnom. Nissan je pak predstavio svoj novi i tehnološki napredan Nissan Qashqai koji je oduševio poklonike ove marke. Opel je na sajmu poseban fokus dao Opel Mokki koju krase pametna rješenja i poznata njemačka kvaliteta! Kao i uvijek, auto kuće posjetiteljima Auto Weeka ponudile su posebne sajamske cijene izloženih vozila.

Subotnji dan bit će i više nego poseban! Na etaži -1 Arena Centra održat će se posebno tuning & styling događanje „Not Another Style Event“, natjecanje na kojem će posjetitelji moći vidjeti neke od najboljih tuning i styling automobila u Hrvatskoj. No, osim automobila tu će biti i pregršt tuning opreme za limene ljubimce.

Jedan od partnera ovogodišnjeg Zagreb Auto Weeka je i popularni show Top Gear Live koji se održava 3. srpnja u zagrebačkoj Areni, a za najsretnije posjetitelje Auto Weeka osigurano je i nekoliko ulaznica! Kao i svake godine pozornost plijene i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

Atraktivnosti neće nedostajati niti u iduća dva dana, tako da svakako svratite i uživajte u ovoj nezaboravnoj automobilskoj izložbi u Arena Centru!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...