Obavijesti

Junior

Komentari 0

Uz novi Zabavnik ugrabi i super dar - puhalicu za balone!

Uz novi Zabavnik ugrabi i super dar - puhalicu za balone!
1

Donosimo sve o najpametnijim i najslađim životinjama na svijetu. Istražili smo i je li jači Batman ili Superman, kako su nastali horoskopi te zašto ljame pljuju

VIDEO

Najnoviji broj Dječjeg zabavnika na kioscima možete pronaći već danas. Najzabavnije poučne stranice i ovoga puta vode vas u tajanstveni svijet životinja.

Saznajte zašto su od dupina samo ljudi pametniji, kako rješavaju zagonetke, kako love ribu, što vole, a što ne vole. Ovi simpatični sisavci iznenadit će vas svojim mogućnostima.

Upoznat ćemo vas i s ocelotima. Zvuče egzotično, ali zapravo su to mini leopardi. Iako tek nešto veći od domaće mačke, prilično su opasni. Tu su i simpatične ptice ćukovi, koje možete vidjeti u zagrebačkom ZOO vrtu. Iako su ptice, najviše vole iskopati rupu u zemlji i tamo se odmarati.

Samo za vas proučili smo i super heroje. Analizirali smo pluseve i minuse Batmana i Supermana te pokušali procijeniti tko bi pobijedio u međusobnom okršaju. Otkrili smo i kada i kako su nastali horoskopi, zašto postoji baš 12 znakova te koje su karakteristike svakog pripadnika znaka. Tako, ako vam je najbolji prijatelj, primjerice Ovan, odmah će vam biti jasnije zašto se ponekad ulijeni oko pisanja domaćih zadaća ili plane bez razloga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Proveli smo dan s klincima koji se bave windsurfom. Objasnili su nam što sve treba znati da bi se držala ravnoteža na dasci i jedro ostalo uspravno. Da bi se rashladili nečim zdravim u vrućim ljetnim danima, pročitajte naš recept za milkshake od vanilije i banane. 
Za razbibrigu i odmor tu su mozgalice, bojanke i križaljke. Kao i uvijek, darujemo vam dva superpostera. Ovoga puta čekaju vas svjetska zvijezda Justin Bieber i naš poznati nogometaš Mario Mandžukić.

U svakom broju pronaći ćete i superljetnu zabavu uz koju su odrastale generacije - puhalicu za balončiće od sapunice s likom megapopularnih Malaca.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje
Terapija vakuumskim čašicama

Luka Modrić koristi drevnu metodu liječenja - hidžamu: Evo za što se sve ona primjenjuje

Cupping blagotvorno djeluje na bolove koštano-mišićnog sustava. Vlastite obrambene snage koje tijelo izlučuje u pripremi za ozljedu djeluju lokalno na posljedicu bolesti tako da se tegobe smanje
Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'
FINA RIBA ZA SVAČIJI DŽEP

Moletu jedite umjesto bakalara, a trlju frigajte za 'fritto misto'

Manje popularna riba je jeftinija, a dostojna je zamjena za bakalar i lignje. Isprobajte frigane trlje, paštetu od molete i 'fritto misto' - neće vas 'udariti po džepu'